HOTEL SELSKÝ DVŮR - Vyškov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Selský Dvůr je stylový hotel s rodinnou atmosférou, přátelským přístupem k hostům a kvalitní domácí kuchyní. Nabízíme komfortní ubytování 3hvězdičkového standardu, útulné wellness centrum, bowling s jukeboxem, salonek s kapacitou 60 osob pro uspořádání různých firemních či soukromých akcí. Díky své poloze v klidné lokalitě v bezprostřední blízkosti ZOO parku města Vyškova s návazností na DINO park, je hotel vhodným místem pro rodinnou dovolenou s dětmi. Jsme PRVNÍ a jediný hotel ve Vyškově, který nabízí svým hostům klimatizaci na všech pokojích! Klimatizace pomocí tepelných čerpadel navíc zvyšuje komfort hostů i v zimě, kdy prostřednictvím klimatizaci i topíme!

Hotel se nachází vedle vstupu do vyškovské Zoo a Dinoparku, jen pár minut chůze od historického centra města. Restaurace je zařízená v selském duchu a nabízí moderní a zážitkovou gastronomii, která byla také oceněna prestižní známkou CzechSpecials. Restaurace je nekuřácká. V letních dnech si můžete posedět na venkovní zahrádce se samostatným barem. Celková ubytovací kapacita hotelu čítá 19 pokojů, tzn. 39 lůžek. Pro rozšíření kapacity je možno využít až 9 přistýlek a jednu dětskou postýlku. Hotel má útulně a účelově zařízené podkrovní i klasické pokoje v klidné lokalitě s orientací na severní či jižní stranu. Všechny pokoje i restaurace jsou pokryty bezdrátovým WIFI připojením na internet, na jednotlivých pokojích je možné se na internet připojit i přes kabel. Jsme PRVNÍ a jediný hotel ve Vyškově, který nabízí svým hostům klimatizaci na všech pokojích! . Klimatizace pomocí tepelných čerpadel navíc zvyšuje komfort hostů i v zimě, kdy prostřednictvím klimatizaci i topíme!

Dále můžete u nás využít služby wellness centra a suchou finskou saunou a ochlazovacím bazénkem a pro aktivní relaxaci máme k dispozici dvě bowlingové dráhy s jukeboxem.

HOTEL SELSKÝ DVŮR ubytování v hotelu

Naše pokoje jsou rozděleny do tří kategorií:

Pokoje kategorie A

V našem hotelu se nachází 13 dvoulůžkových pokojů kategorie A v podkrovní části, s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem, fénem, telefonem, Smart monitorem a volným WIFI připojením a nyní nově i invertní klimatizací.

Jeden třílůžkový pokoj kategorie A se nachází v podkrovní části hotelu, s vlastním sociálním zařízením – vanou uzpůsobenou pro imobilní hosty, fénem, telefonem, Smart monitorem a volným WIFI připojením a invertní klimatizací.

Pokoje kategorie A +

Hotel dále disponuje 4 dvoulůžkovými pokoji kategorie A+. Jsou to klasické pokoje nacházející se v přízemí nově přistavěné části hotelu. Pokoje jsou nově zařízené a mají krásný výhled na dětské hřiště. Každý pokoj má vlastní invertní klimatizaci, sociální zařizení, Smart monitorem, telefon, fén a WIFI připojení na internet.

Pokoj kategorie LUX

Jedno dvoulůžkové apartmá, zařízeno stylovým dřevěným nábytkem v nově přistavěné části hotelu, s atypickým sociálním zařízením, sprchovým koutem, invertní klimatizací, fénem, telefonem, Smart monitorem a volným WIFI připojením.

Recepce

Recepce hotelu se nachází v Partnerském Hotelu Atrium***

- Check-in probíhá od 14 hod v naší centrální NON-STOP recepci našeho partnerského Hotelu Atrium*** na adrese Kroměřížská 449/4, 682 01 Vyškov (GPS: 49°27& . 039; 97. 562& . 039; & . 039; N 17°01& . 039; 17. 353& . 039; & . 039; E) Hotel Atrium Vyškov

Kontaktní telefon na Hotel Atrium.

Gastronomie

Restaurace je zařízena v selském duchu, se stylovým dobovým interiérem a kapacitou až 100 míst. V kontrastu dobového zařízení nabízí moderní a zážitkovou gastronomii s pestrou nabídkou pokrmů jídelního lístku, voleného vždy dle ročního období. Dalšími lákadly může být pro znalce i bohatá vinotéka s jakostními víny vyhlášených vinařských oblastí, kvalitní italská káva, ale i klasická česká kuchyně ve formě denního menu, podávaného v pracovním týdnu od 11.00 do 14.30 hod.

Otvírací doba restaurace:

Po – So 11:00 – 23:00 hod / Ne 11:00 – 22:00 hod

Snídaně je pro naše hosty připravována po dobu jejich pobytu formou švédského stolu v čase od 07.00 do 10.00 hod, kdy je možné vybírat z širokého sortimentu studené i teplé kuchyně a několika druhů pečiva. Snídaně je zahrnuta v ceně ubytování.

Hotelová zahrádka a terasa nabízí v letním období příjemné posezení s výčepem a obsluhou

Prostorný salonek s kapacitou 60 míst je ideálním místem pro pořádání rodinných oslav, firemních akcí či školení, se zajištěním kompletního servisu – ketering, coffebreak, sestavení slavnostní tabule, výzdoba a pod. Salonek je vybaven dataprojektorem, flip-chartem, audiotechnikou a samozřejmě WIFI internetovým připojením.

Okolí hotelu a Vyškov

Nejen v samotném Vyškově, ale i v jeho okolí najdeme mnoho míst, která stojí za to navštívit. A je z čeho vybírat. Pokud dáváte přednost prohlídce zámku, je možné navštívit krásný barokní zámek ve Slavkově u Brna a neméně zajímavý pozdně renesanční zámek v Bučovicích Pokud dáváte přednost pobytu v přírodě, můžete si udělat procházku například kolem Opatovické přehrady či Rakoveckým údolím. A nemusíte zůstat jen u pěší turistiky, na Vyškovsku jsou také dobře značené cyklostezky pro milovníky jízdních kol, které se v zimě mění na běžecké stopy. Za návštěvu stojí také vesnička Ruprechtov, kde se nachází větrný mlýn s unikátní Halladayovou turbínou a chalupa s pravou doškovou střechou.

Rezervovat ubytování v HOTEL SELSKÝ DVŮR - Vyškov

Nejbližší ubytování ve Vyškově a okolí

Ubytování Vyškov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah