APARTMENTS MENUET - Karlovy Vary

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o aparthotelu

Popis ubytování

Útulné, prostorné a plně vybavené luxusní apartmány Menuet se nacházejí v podkroví historické budovy na nejkrásnějším místě Karlových Varů přímo u Mlýnského pramene. Disponují výhledem na nejvýznamnější karlovarskou Mlýnskou kolonádu, říčku Teplou a také Lázeňskou ulici. Promenády, lázeňské kolonády, léčivé prameny, restaurace, kavárny a obchody jsou přímo v okolí a přístup do lázeňských lesů je se nachází nedaleko vchodu do budovy.

Luxusní a plně vybavené apartmány se nacházejí v historické budově přímo u slavného léčebného Mlýnského pramene s výjimečným výhledem na Mlýnskou kolonádu, říčku Teplou a historické památky. Lázeňské promenády, kolonády s léčivými prameny, restaurace, kavárny a obchody jsou přímo v okolí a nedaleko od vchodu do budovy je i vstup přímo do lázeňských lesů s mnoha tradičními stezkami.

Všech 5 klimatizovaných apartmánů různé velikosti, ale stejného vybavení, je po o kompletní rekonstrukci v září 2018 při zachování historizující atmosféry a genius loci, nabízí plně vybavenou kuchyňku, zabezpečenou WiFi zdarma, sejf a mnoho dalšího.

APARTMENTS MENUET ubytování v aparthotelu

Každý z apartmánů o velikosti 40 m2 až 65 m2 se skládá z oddělené ložnice s manželskou postelí a z obývacího pokoje s pohodlným rozkládacím gaučem pro 2 osoby, pouze jeden apartmán je určen pro ubytování pouze 2 hostů. Vlastní koupelna se sprchovým koutem a toaletou je samozřejmostí.

Všechny apartmány též nabízejí plně vybavený kuchyňský kout s ledničkou, varnou deskou, mikrovlnou troubou, rychlovarnou konvicí a toastovačem.

Všechny jednotky jsou vybaveny klimatizací, TV s plochou obrazovkou, sejfem a zabezpečenou Wi-Fi zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou samozřejmě k dispozici, stejně tak základní hygienické a úklidové prostředky. Hostům je plně k dispozici pračka a sušička.

Rezervovat ubytování v APARTMENTS MENUET - Karlovy Vary

Nejbližší ubytování v Karlových Varech a okolí

Ubytování Karlovy Vary

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah