HOTEL ZLATÝ KLÍČ - Karlovy Vary

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Na svůj pobýt v Golden Key Boutique Hotel se budete cítit jako doma! Golden Key Boutique Hotel je místem, kde vždy najdete vynikající služby, přátelský personál a útulnou atmosféru. Náš hotel nabízí dokonalý servis a všechny potřebné komponenty pro dobrý a kvalitní odpočinek. Díky vysoké kvalitě našich pokojů a služeb můžete po dlouhém a rušném dni plně relaxovat a v pohodlí užít si příjemnou atmosféru Karlových Varů.

Naši hosté mohou plně využít výhodnou polohu hotelu a blízkost všeho, co Karlovy Vary mohou turistům nabídnout. Například z našeho hotelu do Mlýnské kolonádě a známého pramene číslo 6 je to jen 20 metrů a ke Gejzírů kolem 150 metrů. Proto je ideálním místem a vynikající kvalitou služeb, které Golden Key Boutique Hotel poskytuje, z něj činí zajímavé místo pro turisty z celého světa.

Recepce

Recepce je otevřena od 8:00 - 20:00
Pozdní Check-in je možný od 20:00 - 22:00.
Check-in po 22 hodině není možný.

Okolí hotelu a Karlovy Vary

Náš hotel se nachází v srdci kolonád. Mlýnská kolonáda je jen minutou pěšky. Vřídelní a Tržní kolonáda 3 minuty pěšky. Náš hotel má výhled na hlavní ulici kolonády z jedné strany a z druhé strany má výhle na řeku Teplou a druhou stranu kolonády. Nedaleko od hotelu se nachází nádherná příroda v podobě lesů a velice zajímavých vyhlídech a památek spojených s Karlovými Vary např. Jelení skok, rozhledna Diana a další.

Rezervovat ubytování v HOTEL ZLATÝ KLÍČ - Karlovy Vary

Nejbližší ubytování v Karlových Varech a okolí

Ubytování Karlovy Vary

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah