HOTEL PALATIN - Sadov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Palatin se nachází v samém centru Karlových Varů u proslulé promenády a v těsné blízkosti Mlýnské kolonády.

Čtyřhvězdičkový Hotel Palatin disponuje 16 moderními dvoulůžkovými pokoji rozdělenými na kategorie Comfort a Superior a 1 prostorným třílůžkovým apartmá s vlastní kuchyňkou. Všechny pokoje nabízejí bezplatné bezdrátové připojení k internetu.

Každý pokoj je komfortně vybavený satelitní TV, bezplatným sejfem a minibarem.

Našim hostům servírujeme bohatou snídani od 8:00 - 11:00.

Hosté hotelu Palatin obdrží slevu na léčení v Alžbětiných lázních.

Váš osobní automobil můžete za poplatek zaparkovat na hotelovém parkovacím stání (počet míst je omezený, proto doporučujeme rezervaci předem), nebo v parkovacím domě Libušina (1 km od hotelu) či v garážích hotelu Thermal (800 m od hotelu), či bezplatně na některé z okolních ulic mimo lázeňskou zónu.

HOTEL PALATIN ubytování v hotelu

V každém z pokojů a apartmá Hotelu Palatin naleznete vlastní sociální zařízení, televizi se satelitním příjmem, bezplatné bezdrátové připojení k internetu, minibar, telefon a vysoušeč vlasů. V pokojích Superior se můžete kochat výhledem na kolonádu a v apartmá využít plně vybavenou kuchyňku.

V hotelu je Vám k dispozici trezor, úschovna zavazadel, prádelna, služba žehlení a masáže. Rádi Vám zde také zarezervujeme vstupenky na kulturní i sportovní akce a zorganizujeme exkurze.

Recepce

Recepce je otevřena: 8:00 - 20:00

Gastronomie

V ceně ubytování je zahrnuta snídaně formou švédských stolů podávaná v místní jídelní hale. V blízkosti hotelu si pak můžete pochutnat na pokrmech české i mezinárodní kuchyně v mnoha okolních restauracích.

Okolí hotelu a Sadov

V Karlových Varech se rozhodně nudit nebudete. Jen pár kroků od hotelu můžete obdivovat sílu Vřídla tryskajícího horkou vodu až do výšky 12 metrů, projít se po Mlýnské kolonádě, vystoupat na rozhlednu Diana, ze které je nádherný výhled na celé město, ochutnat Becherovku v Jan Becher Muzeu či navštívit sklářskou huť a muzeum sklárny.

Rezervovat ubytování v HOTEL PALATIN - Sadov

Nejbližší ubytování v Sadově a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah