APARTHOTEL APHRODITE - Karlovy Vary

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o aparthotelu

Popis ubytování

Aparthotel Aphrodite nacházející se v Karlových Varech nabízí moderní a luxusní ubytování.

Aphrodite Hotel & SPA se nachází doslova pár kroků od hlavní karlovarské promenády Mlýnská kolonáda, jež patří k ozdobám Karlových Varů. Ulice Ondřejská, kde je náš Aphrodite Hotel & SPA umístěn, přímo navazuje na ulici Vřídelní, jež lemuje romantickou procházku podél řeky Teplá.

Náš Aphrodite Hotel & SPA byl otevřen v roce 2019 po rozsáhlé rekonstrukci. Veškeré vybavení i prostory hotelu ještě voní čistotou a novotou. Našich 10 apartmánů je uzpůsobeno tak, abyste se zde cítili jako doma. Obrázky našich prostorných apartmánů, kuchyně či koupelny můžete nalézt v naší bohaté fotogalerii.

Aphrodite Hotel & SPA se zaměřuje taktéž na dlouhodobé pobyty či pobyty pro rodiny s dětmi. Pomáhá tomu plně vybavená kuchyně s velkou lednicí s mrazákem, pračkou a mikrovlnou troubou či pračkou umístěnou v koupelně. 2 oddělené pokoje na spaní jsou pak ideální právě pro rodiny s dětmi nebo na přenocování 2 párů či 4 dospělých osob.

APARTHOTEL APHRODITE ubytování v aparthotelu

Aphrodite Hotel & SPA disponuje 9 prostornými Apartmány a 1 Standardním dvoulůžkovým pokojem.

Všechny Apartmány mají totožné vybavení i velikost. U vchodu vás ohromí prostorná předsíň s věšáky i úložnými prostorami na boty. Kuchyň je vybavená velkou lednicí s mrazákem, myčkou, mikrovlnnou troubou a veškerým kuchyňským vybavením. V kuchyni naleznete i jídelní kout pro 4 osoby, kde můžete povečeřet či poobědvat všichni společně. Obývací pokoj je vybaven širokoúhlou televizí a rozkládací pohovkou. Ložnice pak manželskou postelí s dostatečnými úložnými prostorami včetně nočních stolků s lampičkami.

Náš Aphrodite Hotel & SPA je díky tomuto uspořádání vhodný i pro dlouhodobé pobyty nebo pro pobyty s dětmi.

Recepce

ApartHotel Aphrodite disponuje 24h recepcí.

Gastronomie

Každý apartmán má k dispozici pro přípravu jídel plně vybavenou kuchyň s jídelním stolem. V přízemí hotelu se nalézá hotelová restaurace, kde servírujeme snídaně a večeře.

Okolí aparthotelu a Karlovy Vary

Krajské město Karlovy Vary je známe díky svému lázeňství a léčivým pramenům, kterých zde není málo. Při procházce centrem narazíte hned na několik kolonád, kde dle mého názoru je nejmajestátnější Mlýnská kolonáda, nad kterou se nachází i menší vyhlídka. Dále kolonády Tržní, Zámecká, Sadová či Vřídelní. Historických památek je zde též mnoho od kapliček a kostelů po historické budovy lázní a jiné. Při procházce centrem narazíte např. na kostel sv. Máří Magdalény, zámeckou věž nebo sloup se sousoším Nejsvětější Trojice. Za návštěvu též stojí Karlovarská Becherovka či moderní hotelový komplex Thermal, kde se každoročně pořádá filmový festival. Vyhlídek a rozhleden zde též naleznete mnoho a nabídnou nádherný pohled jak na historickou část města, tak na tu novější a okolí.

Rezervovat ubytování v APARTHOTEL APHRODITE - Karlovy Vary

Nejbližší ubytování v Karlových Varech a okolí

Ubytování Karlovy Vary

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah