HOTEL SALVATOR - Karlovy Vary

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Lázeňský hotel Salvator**** se nachází v samém srdci lázeňské zóny, na známé Mlýnské kolonádě. Hotel Salvator nabízí luxusní ubytování v pokojích zařízených v romantickém biedermeierovském stylu a je vybaven originálními starožitnými předměty. Spa Hotel Salvator poskytuje hostům komfort, individuální přístup ke každému z hostů a služby na špičkové úrovni, které uspokojí i nejnáročnější lázeňské návštěvníky.

**** Spa hotel Salvator byl otevřen v listopadu 2007 po citlivé rekonstrukci historické budovy, kterou navštívil v roce 1712 při svém pobytu v Karlových Varech ruský car Petr Veliký.
Lázeňský hotel Salvator se nachází v samém srdci lázeňské zóny, na známé Mlýnské kolonádě, kde vyvěrá většina léčivých pramenů, díky nimž získaly Karlovy Vary světový věhlas.
Hotel Salvator nabízí luxusní ubytování ve dvoulůžkových pokojích zařízených v romantickém biedermeierovském stylu a vyzdobených původními starožitnými předměty. Většina pokojů má výhled na Mlýnskou kolonádu, pokoje deluxe jsou s balkonem. Vybavení pokojů - klimatizace, trezor, LCD televizor + satelit, minibar, telefon s přímou volbou, WiFi připojení na internet, koupelna s vyhřívanou podlahou a vanou nebo sprchou, WC, vysoušeč vlasů, župany.
Hotel má výtah, bezbariérový přístup a speciální pokoj pro tělesně postižené osoby.
V hotelu Salvator poskytujeme komplexní lázeňskou léčbu včetně celé řady balneoterapeutických a rehabilitačních procedur. Jako jeden z mála hotelů v Karlových Varech nabízí Spa Hotel Salvator koupele v termální minerální vodě, která byla do hotelu přivedena přímo z Vřídla. Léčebný pobyt je garantován dohledem kvalifikovaného lékaře a odborným zdravotnickým personálem.
Naši hosté mohou relaxovat ve wellness, které nabízí saunu, vířivku a masáže.
K perfektnímu pobytu patří i dobré jídlo a pití. Prvotřídní hotelová restaurace vám umožní vychutnat široké spektrum kulinářských pochoutek od tradičních českých specialit až po mezinárodní kuchyni, které náš šéfkuchař připravuje z kvalitních čerstvých ingrediencí.

HOTEL SALVATOR ubytování v hotelu

Hotel Salvator**** nabízí luxusní ubytování ve dvoulůžkových pokojích zařízených v romantickém biedermeierovském stylu a vyzdobených původními starožitnými předměty. Většina pokojů má výhled na Mlýnskou kolonádu, pokoje deluxe jsou s balkonem.
Vybavení pokojů:
- klimatizace, trezor
- LCD televizor + satelit
- minibar
- telefon s přímou volbou
- WiFi připojení na internet
- koupelna s vyhřívanou podlahou a vanou nebo sprchou
- WC
- vysoušeč vlasů
- župany

Recepce

24 hodin

Check in> 14.00 h.

Check out> 12.00 h.

Gastronomie

Prvotřídní hotelová restauraci umožňuje vychutnat široké spektrum kulinářských pochoutek od tradičních českých specialit po mezinárodní kuchyni. V hotelové restauraci jsou podávány snídaně formou švédského stolu a po celý den je možné využít nabídky pokrmů dle jídelního lístku. Za teplého počasí mohou hosté využít posezení na naší příjemné předzahrádce, kde si budou moci v poklidu vychutnávat jedinečnou lázeňskou atmosféru.

Okolí hotelu a Karlovy Vary

Volný čas
Karlovy Vary jsou největším a zároveň nejznámějším lázeňským městem České republiky. Díky léčivým pramenům se sláva Karlových Varů rozšířila do celého světa. Město založil český král a římský císař Karel IV. V polovině 14. století. Lázně si rychle získaly oblibu a začala sem jezdit bohatá šlechta. Nejvýznamnějším karlovarským pacientem18. století byl bezesporu ruský car Petr Veliký. Vedle aristokracie se do Karlových Varů sjížděla i evropská kulturní, vědecká a politická elita. Karlovy Vary nabízí pestrou paletu možností pro poklidný odpočinek i aktivní vyžití, včetně lázeňských procedur, wellness, sportu, výletů za pamětihodnostmi i bohatého kulturního života.

Kultura
Karlovy Vary žijí bohatým kulturním životem. Každoročně se zde koná řada významných akcí – věhlasný Mezinárodní filmový festival, který navštěvují filmové hvězdy z celého světa, Mezinárodní jazzový festival, Tourfilm – festival filmů se zaměřením na cestovní ruch. Milovníkům vážné hudby město nabízí Dvořákův podzim a Chopinův festival v blízkých Mariánských lázních. Doporučujeme rovněž návštěvu Galerie umění a Městského divadla, kde je možno obdivovat výzdobu od secesních malířů Gustava a Ernsta Klimta a Franze Matche.

Výlety
Karlovy Vary leží v malebném údolí na soutoku řek Teplé a Ohře a jsou obklopeny lesy a lesoparky, které lákají k procházkám přírodou a stávají se tak nedílnou součástí léčebných pobytů. V okolí města naleznete mnoho krásných výletních míst a historických památek, např. Mariánské lázně s blízkým zámkem Kynžvart a klášterem Premonstrátů v Teplé, hrad Loket a zámek Bečov nad Teplou.

Sport
Pokud máte rádi aktivní odpočinek, můžete využít i řadu sportovních možností v blízkém okolí města. Sport, především golf a tenis mají v Karlových Varech dlouhou tradici. Kromě nich je na území města i v jeho okolí mnoho dalších míst, kde si přijdou na své příznivci i dalších sportů jako je jezdectví, lov, rybolov, zimní sporty apod.

Rezervovat ubytování v HOTEL SALVATOR - Karlovy Vary

Nejbližší ubytování v Karlových Varech a okolí

Ubytování Karlovy Vary

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah