PENZION POD REISTNOU - Valtice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Útulný rodinný Penzion Pod Reistnou se nachází ve Valticích v klidné části města pod kopcem Reistna, nejvyšším bodem Lednicko - valtického areálu v sousedství Chateau Valtice, kde funguje 24 hodin denně prodej vína a Valtického podzemí. V penzionu můžete vybírat z 5 dvoulůžkových pokojů a 1 třílůžkového pokoje. Pokoje jsou světlé a prostorné. Z důvodu dostatečného prostoru jsou v každém pokoji možné až 2 další lůžka přidat. Celý penzion je klimatizovaný.

Součástí uzavřeného areálu je bezplatné parkoviště, přístřešek na kola, dvoje venkovní posezení, gril a vinný degustační sklípek. V celém areálu je možnost Wifi připojení. Pro děti je dětské hřiště s trampolínou, stolní hry a šípky. Ty si samozřejmě mohou zahrát i dospělí. Penzion je nekuřácký. Kouření je možné na terase a v patře na balkoně.

Nově také možnost zapůjčení horského a trekového kola za poplatek 200 Kč na den.

Děti do 3 let bez nároku na lůžko 100 Kč.

Děti do 12 let 150 Kč sleva z ceny dospělé osoby. Domácí mazlíček 200 Kč.

Při obsazení pokoje jednou osobou, nebo pobytu na jednu noc účtujeme individualní příplatek.

PENZION POD REISTNOU ubytování v pensionu

Na všech pokojích a v jídelně je TV. Pokoje jsou vybaveny manželskými postelemi nebo oddělenými lůžky, nočními stolky, skříní a křesílky se stolkem. Každý pokoj má své vlastní sociální zařízení se sedacím sprchovým koutem. Na dvou pokojích a v jídelně je možnost kabelového internetového připojení. Jeden pokoj v přízemí je bezbariérový.

Gastronomie

Snídani podávaji mezi 8:00 a 9:00 hodinou v jídelně formou bufetu. Nabízí kávu, čaj, džus, minerální vodu, párky, uzeniny, paštiky, máslo, sýry, džem, med, vajíčka, pečivo, jogurty, ovoce, zeleninu a domácí moučník.

Pro ubytované je po celý den v jídelně k dispozici káva, čaj, máslo, med, marmeláda a sýry. V jídelně je také k dispozici lednice.

Vždy je možná individuální domluva.

Okolí pensionu a Valtice

Možnost pěší turistiky a cykloturistiky jak v Lednicko - valtickém areálu, tak v CHKO Pálava se zříceninami středověkých hradů.

Cyklotrasy vhodné i pro rodiny s dětmi od délky 5 km. V letním období je široká možnost koupání na koupalištích: Břeclav - 10 km, Mikulov - 12 km nebo na vodních nádržích: Nové Mlýny - 35 km, rybník Apollo - 15 km

Rezervovat ubytování v PENZION POD REISTNOU - Valtice

Nejbližší ubytování ve Valticích a okolí

Ubytování Valtice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah