PENZION IRENA VALTICE

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Depandance Resortu Valtberg nabízí ubytování v Lednicko - valtickém areálu, 100 metrů od centra města, přesto v klidné lokalitě historického města Valtice.

Depandance Resortu Valtberg se nachází jen 100 m od centra, v klidné části města. Nabízí ubytování v 6 dvoulůžkových, 1 trojlůžkovém pokoji a v 1 apartmánu pro 4 osoby. Pokoje i apartmán jsou vybaveny klimatizací. Všichni hosté mají přístup na Resort Valtberg N48, viz. www. kde můžou využít restauraci na snídaně, obědy a večeře. Samozřejmostí je využití veškerého zázemí (sauny, bazénu a posezení pod pergolou). Po domluvě je možnost navštívit historické sklepy a zdegustovat vína z produkce moravských a rakouských vinařů s doprovodem našeho sommeliéra. Wifi připojení k internetu zdarma. Možnost půjčení kol a elektrokol a zajištění programu včetně výletů do okolí spojených s návštěvou vinařství.

PENZION IRENA VALTICE ubytování v hotelu

K dispozici je celkem 7 pokojů - 1 trojlůžkový a 6 dvoulůžkových + 1 apartmán. Každý pokoj je vybaven TV, Wifi připojením k internetu, vlastní koupelnou se sprchovým koutem, toaletou a klimatizací.

Možnost dokoupení snídaní a večerního grilování na terase Resortu Valtberg N48.

Recepce

9-12 hod.

Gastronomie

Snídaně na Resortu Valtberg N48. Grilování na terase Resortu Valtberg N48.

Okolí hotelu a Valtice

Lednicko-valtický areál je jako stvořený pro všechny milovníky přírody, která se zde snoubí s bohatou historií sídla významného rodu Lichtenštejnů. Na své si zde přijdou milovníci vína. Valtice se honosí titulem & . 34; Hlavní město vína& . 34; . Je zde Vinařská škola, Vinařská akademie a také Národní vinařské centrum. Navštívit můžete Zámek Valtice s krásným zámeckým parkem nebo si jen dopřát sklenici výborného vína v jednom z mnoha sklípků, které ve Valticích najdete.

Možnost výletů po okolí pěšky i na kole, koupání v nedalekém lomu a nespočet památek, to vše nabízí Lednicko-Valtický areál.

Rezervovat ubytování v PENZION IRENA VALTICE

Nejbližší ubytování ve Valticích a okolí

Ubytování Valtice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah