PENZION LA VENERIA - Valtice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Zámeček La Veneria - 400 let staré sídlo vrchního lovčího Lichtenštějnských knížat - se nachází v srdci zámeckého parku Státního zámku Valtice UNESCO v Lednicko-Valtickém areálu na Jižní Moravě.

Zámeček La Veneria - 400 let staré sídlo vrchního lovčího liechtensteinských knížat - se nachází v srdci zámeckého parku Státního zámku Valtice UNESCO v Lednicko-Valtickém areálu na Jižní Moravě.

V objektu z roku 1658, nově rekonstruovaném v roce 2007, je nabízeno exkluzivní ubytování zámeckého stylu za přijatelné ceny. Dům přestavěli do původní podoby jeho nynější majitelé.

Ubytování je nabízeno v celkem pěti pokojích ve starožitném, zámeckém stylu. Čtyři pokoje jsou situovány v samotném zámečku, a to „Modrý pokoj“, „Oranžový pokoj“, „Květinový pokoj“ a „Svatební pokoj“. Dále nabízíme „Lovecký apartmán“, který se nachází v zahradě zámečku.

Každý pokoj disponuje vlastním sociálním vybavením (sprcha nebo vana, WC), atd. Pokoje jsou nekuřácké. Ubytovat se lze od 14:00 (po domluvě samozřejmě i dříve). Uvolnit pokoj je třeba do 11:00 ráno.

Kontinentální snídaně je v ceně ubytování a je servírována přímo na pokoj „do postele“ od 7:30.

Při posezení na terase v zahradě zámečku můžete ochutnávat valtická vína a užívat si pohledu na západy slunce nad vinohrady nebo kolonádu Reistna. Posezení na zahradě vám zpříjemní naši kočičí a psí mazlíčci. Ze zahrady je přímý vstup do zámeckého parku, který je součástí světového dědictví UNESCO.

Další služby pro ubytované: úschova kol, lyží, posezení ve vinném sklípku, grilování na terase. Na přání hostů rezervujeme místa u stolu v restauraci VALTICKÁ RYCHTA nebo dodáme jídlo (pro skupinu 6 více osob) přímo na zámeček při posezení ve sklípku. Dále vám můžeme zajistit relaxační služby jako masáže, pedikůru a kosmetiku.

Vlastní parking pro ubytované před budovou.

PENZION LA VENERIA ubytování v pensionu

Modrý pokoj vám nabídne pohodlné ubytování pro dva s velkou manželskou postelí, konferenční stolek s křesílky na kterém najdete skleničky pro degustování moravských vín. Celý pokoj je pro svůj název zařízen do modrých barev, s nimi kontrastujícím ale navzájem doplňůjícím se barokním francouzským nábytkem v ořechových barvách a stejně tak moderním vybavením dnešní doby pro všechny vaše potřeby. Koupelna modrého pokoje je vybavena sprchovým koutem, vlastním WC, skříňkami pro odložení hygienických prostředků a zásuvkami pro holící strojek atd. Pokoj disponuje bezplatným bezdrátovým internetovým připojením.

Květinový pokoj je vybaven pohodlnou manželskou postelí a dvěmi dalšími samostatnými lužky. Nabízí tedy komfortní ubytování pro 4 osoby, jako je třeba rodina s dětmi či skupina přátel. Tento pokoj je zařízen ve stylu přírodních barev s velkým vlivem starorůžové, kterou dokonale doplňuje francouzský a belgický nábytek ve zlaté a bílé barvě. Výhled z oken samotného pokoje míří dolů na zahradu zámečku a také na koruny stromů zámeckého parku které zahradu objímají. Dále pokoj disponuje velkým konferenčním stolkem se čtyřmi křesly a čtyřmi skleničkami pro pohodlné koštování moravských vín. K dispozici je na pokoji i malá vlastní lednička. Koupelna tohoto pokoje je vybavena prostornými skříňkami pro odložení osobních a hygienických potřeb, dále vlastním WC a sprchovým koutem disponujícím masážním panelem. Nechybí ani elektrické zásuvky pro holíci strojek či dobití mobilního telefonu. Jako v každém pokoji, je zde bezplatné bezdrátové internetové připojení.

Oranžový pokoj nabízí romantické ubytování pro dvě osoby a je vybaven manželskou postelí s nebesy. Převažující barva je v tomto útulném pokoji oranžová, která je doplněna stylovým holandským dřevěným nábytkem. Posezení zajišťují dvě čalouněné křesílka a konferenční stoleček při kterém je možno ochutnávat moravská vína. Tato kombinace je důvodem, díky kterému je oranžový pokoj příjemným a romantickým místem pro páry které vyhledávají příjemné prostředí s krásným výhledem do zahrady penzionu a na stromy zámeckého parku. Pro tento pokoj je lednice umístěna na chodbě naproti vstupu do pokoje. Koupelna oranžového pokoje je vybavena vlastním WC, sprchovým koutem a je tónována do tmavě modrých barev, které vkusně kontrastují s oranžovou atmosférou zbytku pokoje. Samozřejmě nechybí elektrické zásuvky pro holící strojek či dobití telefonu, a také bezplatné bezdrátové připojení.

Svatební pokoj, který mohou využít nejen svatebčané či novomanželé ale i například čtyřčlenná rodina, je nepochybně nejluxusněším pokojem v našem penzionu. Je vybaven prostornou, dvoumetrovou manželskou postelí a dvěmi dalšími samostatnými lůžky. Pokoj je stylizován a dekorován do teplých, zlatavých a bordeaux barev, díky kterým působí i přes svou velikost útulně. Je vybaven velkou zlatou barokní sedačkou, dvoumi čalouněnými křesílky a konferenčním stolkem, na kterém vám nebudou chybět skleničky pro degustování moravských vín. Na pokoji též budete moci využít bezplatné bezdrátové internetové připojení a vlastní ledničku. Luxusní koupelna tohoto pokoje je tónována do tmavě zelených barev s kontrastní béžovou a zlatými doplňky. Je vybavena vířivou vanou pro dva ve které můžete strávit příjemné a relaxační chvíle při svíčkách. Dále disponuje vlastním WC a zlatým kovovým umyvadlem zasazeným do pultu z řeckého mramoru. Výhled z tohoto pokoje je směřován na západ, takže budete moci spatřit krásné západy slunce nad zvlněnou krajinou posetou valtickými vinohrady.

Lovecký apartmán: Pokud chcete strávit chvíle v klidu a soukromí, využijte Lovecký apartmán našeho penzionu, který je jako jediný pokoj umístěn mimo hlavní budovu v zahradě zámečku. Lovecký apartmán se skládá ze dvou oddělených místnosti. Vstupní místnost nabízí posezení u krbových kamen s výhledem do zahrady, který zajišťuje prosklená čelní stěna apartmánu. Pro vaše soukromí, je možno celou čelní stěnu zastřít závěsy. Ložnice apartmánu je vybavena nadměrně velkou manželskou postelí měřící dva metry a dvacet centimetrů na šířku, na které se pohodlně vyspí i rodina dítětem. Pokoj je tónován do zelených a bordeaux barev a dekorován mnohými loveckými trofejemi a loveckými zbraněmi. Nabízí též bezplatné připojení k internetu a vlastní ledničku. Koupelna tohoto apartmá je v jednoduchém romantickém stylu, vybavena prostorným sprchovým koutem, vlastním WC a stylovým umyvadlem.

Okolí pensionu a Valtice

V blízkém okolí exklusivního Zámečku La Veneria se nachází bankomat, autoservis, bowling, fittness, diskotéka, posilovna, jezdecký klub, casino, restaurace, kadeřnictví, masáže, kosmetické studio, kulečník, letecké sporty, motokáry, nákupní středisko, sportovní hala, střelnice, tenisové kurty a mnoho dalších. Nabízí se také možnost cykloturistiky, přírodního koupání, rybolovu, projížďky v kočárech, surfování či návštěva termálních wellness lázní.

Rezervovat ubytování v PENZION LA VENERIA - Valtice

Nejbližší ubytování ve Valticích a okolí

Ubytování Valtice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah