PENZION RENDEZVOUS - Valtice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Rendezvous se nachází v tiché části sklepní ulice u městských hradeb historického města Valtice. Penzion je vzdálen asi 300 m od náměstí a 100 m od silnice do Rakouska. Tiché prostředí nedaleko zrušeného františkánského kláštera je vhodné pro romantiky i milovníky historie. Rovněž si zde přijdou na své milovníci vína.

V penzionu můžete prožít příjemnou oslavu, firemní školení, ale může být i Vaší základnou pro pořádání výletů do okolí. LVA je rájem turistů i cykloturistů. Parkování na vyhrazeném parkovišti před penzionem. Možnost úschovy kol. Jsme ochotni se Vám plně věnovat. Po předchozí domluvě zajistíme i plnou penzi, výlety do okolí, dopravu sklep, degustaci, raut a pod.

PENZION RENDEZVOUS ubytování v pensionu

Penzion nabízí ubytování v jednom dvoulůžkovém apartmánu s vířivou vanou a sprchou a nebo v sedmi dvoulůžkových pokojích se sprchou.

Okolí pensionu a Valtice

Valtice jsou ideální pro vyjížďky na kolech. Převýšení jsou jen nepatrná. Městem prochází Lichtenštejnské a vinařské stezky. Navštivte v katastru města zámek, kolonádu Reistna, vítězný oblouk Rendezvous, kapli Sv. Huberta, Belveder, kostel Nanebevzetí Panny Marie s originály vlámských mistrů, Městské muzeum, Zemědělské muzeum, Salon vín a další pamětihodnosti. Bude-li to pro Vás málo, prozkoumejte další místa Lednicko-valtického areálu, Mikulov a Pálavu.

Rezervovat ubytování v PENZION RENDEZVOUS - Valtice

Nejbližší ubytování ve Valticích a okolí

Ubytování Valtice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah