N48 VALTBERG - Valtice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Resor Valtberg N48 se nachází v historickém městě Valtice, v klidné části města, 100 metrů od centra. Součástí resortu je 11 vzájemně propojených sklepů s možností prohlídky a degustace vín z produkce moravských a rakouských vinařů. Nabízíme ubytování v 17 plně klimatizovaných pokojích s možností posezení na terase a ve vinném sklepě. Součástí Resortu je terasa s možností posezení pod pergolou, večerním grilováním a nerezovým bazénem s možností koupání s výhledem na Zámek Valtice.

Resort Valtberg N48, jehož součástí jsou historické sklepy, nabízí ubytování pro max. 44 osob + 20 osob na vedlejším penzionu Irena (50 metrů), který je součástí našeho Resortu Valtberg N48. V našich sklepích můžete ochutnat okolo 97 vzorků vína, která pro Vás pečlivě vybíráme. Na přání Vám připravíme program tak, aby jste si návštěvu našeho Resortu užili a nechali se hýčkat všemy smysly. Den můžete strávit u našeho bazénu, občerstvit se lahvinkou dobrého vína či sektu z produkce moravských a rakouských vinařů, ochutnat domácí paštiky, sušená masa a sýry z Pálavy. V případě nepříznivého počasí je k dispozici sauna (nutno objednat včas).

N48 VALTBERG ubytování v hotelu

17 plně klimatizovaných pokojů, některé s možností přistýlky.

Recepce

8 - 22 hod.

Gastronomie

Na přání Vám uvaříme i během dne. Odpoledne a večer nabízíme posezení na terase při svíčkách u lahvinky vynikajícího moravského nebo rakouského vína a bohaté nabídky jídel z venkovního grilu.

Okolí hotelu a Valtice

Ledenicko valtický areál nabízí obrovskou škálu možností vyžití. Víno, turistika, kolo, památky, Jetsurf, koupání aj...

Rezervovat ubytování v N48 VALTBERG - Valtice

Nejbližší ubytování ve Valticích a okolí

Ubytování Valtice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah