HŘÍBĚCÍ BOUDA - Strážné

Více o pensionu

Popis ubytování

Hříběcí bouda se nachází v jižní části Krkonoš nedaleko Strážného v nadmořské výšce 800 m n. m.

Hříběcí bouda disponuje kapacitou 60 lůžek. Ubytovat se můžete v klasických 2-4 lůžkových pokojích a pro rodiny jsou k dispozici také apartmány s 2+3 lůžky.

Součástí boudy je restaurace, kde vaří tradiční českou kuchyni. Můžete si zde zahrát kulečník a šipky a nebo zajít do sauny a vířivky.

Svou polohou je hotel ideálním místem pro školy v přírodě nebo sportovní soustředění. Kromě standardní nabídky ubytování Vám dokážeme připravit odpolední a večerní program od návrhu po realizaci. Nechte starosti s organizací na nás a užijte si spolu s dětmi pobyt na horách.

HŘÍBĚCÍ BOUDA ubytování v pensionu

Všechny pokoje jsou se sociálním zařízením.

Gastronomie

Zaměřujeme se především na českou tradiční kuchyni s využitím lokálních zdrojů. Rádi Vám vyjdeme vstříc i v případě vegetariánské stravy nebo různých diet a pro skupiny připravíme kompletní jídelníček.

Každý den pro vás pečeme čerstvé housky.

Snídaně jsou podávany formou švédských stolů standardně v době od 8:00 do 9:30. Obědy podáváme v době od 12:00 do 14:00 s možností výběru ze dvou hotových jídel. Návštěvník restaurace si může vybrat z minutkového jídelního lístku. Večeře výběrem ze dvou hotových variant se podává od 18:00 do 19:30.

Rezervovat ubytování v HŘÍBĚCÍ BOUDA - Strážné

Nejbližší ubytování ve Strážném a okolí

Ubytování Strážné

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah