UBYTOVÁNÍ EUROKLASIK - Studénka

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o ubytovně

Popis ubytování

Ubytování Euroklasik se nachází v Příboru pouhé 3 kilometry od mezinárodního letiště Ostrava-Mošnov. Najdete zde jednolůžkové až šestilůžkové pokoje. Zařízení je vhodné pro kratší i delší pobyty.

Ubytování Euroklasik se nachází v Příboru pouhé 3 kilometry od mezinárodního letiště Ostrava-Mošnov. V nově zrekonstruované budově najdete jednolůžkové až šestilůžkové pokoje. Zařízení je vhodné pro kratší i delší pobyty. V nově zrekonstruované budově naleznete levné ubytování pro jednotlivce i velké skupiny. V okolí najdete mnoho zajímavých míst, které určitě stojí za navštívení, mimo jiné rodný dům Sigmunda Freuda přímo v Příboru nebo i nedaleké hrady a zámky.

UBYTOVÁNÍ EUROKLASIK ubytování na ubytovně

Ubytovat se můžete v jednolůžkových až šestilůžkových pokojích. V ubytování je k dispozici TV, rádio, bezdrátový internet, sedací souprava a terasa. Nechybí ani několik vybavených kuchyní, koupelen a toalet.

Gastronomie

V objektu jsou připraveny tři plně vybavené kuchyně, ve kterých si můžete pohodlně připravit jídlo.

Nejbližší restaurace je vzdálena 150 metrů od ubytovny.

Okolí ubytovny a Studénka

Přímo v Příboru můžete navštívit rodný dům Sigmunda Freuda, expozice představuje Sigmunda Freuda prostřednictvím jeho myšlenek. V nedalekých Hukvaldech můžete navštívit známý zámek, město je spojeno s Leošem Janáčkem, který je považován za jednoho z nejlepších českých hudebních skladatelů. V blízké Kopřivnici se můžete seznámit s historií automobilky Tatra, za vidění stojí i expozice věnovaná místním rodákovi Emilu Zátopkovi. Dalším zajímavých místem k navštívení je i město Štramberk se středověkým hradem. Pokud máte rádi relaxaci a vodní radovánky, tak navštivte aquapark v Olešné.

Rezervovat ubytování v UBYTOVÁNÍ EUROKLASIK - Studénka

Nejbližší ubytování v Studénce a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah