PENZION ST. FLORIAN - Příbor

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion sv. Florian naleznete v centru města Příbor nedaleko Nového Jičína. Penzion je vybavený zajímavým nábytkem a uměleckými doplňky. Najdete zde 14 pokojů a apartmánů včetně rodinného apartmá. Součástí objektu je restaurace. Penzion se nachází v podhůří Moravskoslezských Beskyd. Místo ocení obchodní cestující i rodiny s dětmi.

PENZION ST. FLORIAN ubytování v pensionu

Penzion sv. Florian může nabídnout jednolůžkové až trojlůžkové pokoje. K dispozici je také apartmán pro 2 osoby s možností přistýlky a rodinné apartmá pro 4. Na všech pokojích naleznete satelitní televizi, lednici a samozřejmostí je vlastní sociální zařízení s vanou. V apartmánu je navíc trezor.

Gastronomie

Ke stravování můžete využít restauraci, která je součástí penzionu.

Okolí pensionu a Příbor

V Příboru můžete navštívit rodný dům Sigmunda Freuda či Kostel svatého Valentina, najdete zde i moderní koupaliště. Příznivci hor jistě ocení blízké Beskydy, v kterých v létě najdete mnoho pěších i cyklistických tras. V zimě jsou zde sjezdovky všech obtížností a mnoho kilometrů upravených běžkařských stop. Milovníci historie se jistě vypraví do skanzenu v Rožnově pod Radhoštěm. Ve 4 kilometry vzdálené Kopřivnici je také známé muzeum automobilky Tatra.

Rezervovat ubytování v PENZION ST. FLORIAN - Příbor

Nejbližší ubytování v Příboru a okolí

Ubytování Příbor

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah