APARTMÁNY 11 - Příbor

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány 11 se nachází v historickém centru Příboru hned vedle rodného domu Sigmunda Freuda. Jsou tu pro vás přichystány zařízené apartmány a pokoje s terasou. Místo ocení obchodní cestující i turisté. Díky poloze apartmánu budete mít krásný výhled na historické náměstí. Město nabízí sportovní i kulturní vyžití, zajímavostí je místní hvězdárna. V blízkosti naleznete hrady, muzea nebo aquapark.

APARTMÁNY 11 ubytování v apartmánu

Připraveno je pro vás několik apartmánů. K dispozici je internet a satelitní televize. Nechybí ani plně vybavená kuchyňka a vlastní sociální zařízení. Využít můžete také zahradu a terasu, kde je pro vás připraveno posezení a gril.

Gastronomie

Personál nabízí možnost zajištění stravování. Případně můžete navštívit 50 metrů vzdálenou restauraci či jiné stravovací zařízení v blízkosti.

Okolí apartmánu a Příbor

Příbor nabízí mnoho zajímavých míst za všechny můžu uvést rodný dům Sigmunda Freuda nebo Kostel svatého Valentina. Přímo ve městě se nachází moderní koupaliště a minigolf. Milovníci přírody jistě ocení blízké Beskydy, ve kterých je mnoho cyklistických i pěších tras. V zimě se zde objeví sjezdovky a kilometry běžkařských tratí. V nedalekém Rožnově pod Radhoštěm se nachází známý skanzen. V pouhých 4 kilometry vzdálené Kopřivnici můžete vidět muzeum automobilky Tatra.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY 11 - Příbor

Nejbližší ubytování v Příboru a okolí

Ubytování Příbor

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah