VILLA 603 - Příbor

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více ve vile

Popis ubytování

Villa 603 nabízí ubytování v autentické, nově zrekonstruované vile ve městě Příbor.

Villa 603 v uplynulých letech prošla kompletní nákladnou rekonstrukcí, při které byl kladem maximální důraz na zachování autentičnosti.

Vstup je situován od lesa přes kamenné schody a starožitné třešňové vstupní dveře. Vilka je dvoupatrová, částečně podsklepená s posezením ve vinném sklepě.

Vila nabízí ubytování pro 16 osob v celkem 7 pokojích.

Kapacita 16 lůžek v sedmi samostatných pokojích.

Zastřešená terasa navazující na kuchyň pro cca 12 osob. Pro naše hosty k dispozici Jukebox s mikrofonem pro ozvučení interiéru i exteriéru, možnost zapůjčení chlazení na pivo.

Pro závaznou rezervaci, je nutné složit zálohu 33% z celkové částky. Zbytek částky se doplácí při nástupu na ubytování. Při nástupu se také skládá vratná kauce 10.00 0Kč.

V případě spotřeby elektřiny větší jak 100kw/den, se rozdíl doplácí.

VILLA 603 ubytování ve vile

Kapacita 16 lůžek v sedmi samostatných pokojích. V přizemí dva reprezentativní dvojlůžkové pokoje, v podkroví jeden rodinný čtyřlůžkový pokoj a čtyři dvojlůžkové pokoje.

V přízemí koupelna s kamenným umývadlem, bidetem, WC a velkým kamenným sprchovacím koutem se skleněnými dveřmi. WC s pisoárem a prosklenou podlahou. V patře sprchovací kout, WC.

Přízemí je vytápěno starožitnými radiátory na nožkách včetně netradičních otopných těles. Podkroví je vytápěno kamennými přímotopy.

Gastronomie

K dispozici je plně vybavená kuchyň včetně sklokeramické desky, odsavače par, pressa, rychlovarné konvice, horkovzdušné trouby, mikrovlnné trouby, myčky a velkoprostorné lednice s mražákem. V okolí se nacházejí restaurace a obchody. Možnost dovozu jídla.

Okolí vily a Příbor

Krásnou procházkou nebo kolem cyklosteskou, na které se vila nachází, můžete navštívit muzeum Sigmunda Freuda vPříboře, muzeum Tatry v Kopřivnici, nebo věhlasnouŠtramberskou trůbu.

Pro milovníky zimních sportů jsou Pustevny 15km, Kopřivnice 8km, Nový Jičín 15 km, Palkovice 17 km.

Blízká lyžařská střediska: Červený kámen, Rybí, Palacký vrch – Bludovice.

Na své si přijdou vyznavači golfu: Hukvaldy 7 km, Čeladná 23 km a Ostravice27 km a v neposlení řadě velké množství koupališť v okruhu do 10km, nebo aquapark Olešná 19km.

V blízkosti se nachází hrad Hukvaldy, hrad Starý Jičín, skanzen Rožnov pod Radhoštěm a spoustu dalšího jak sportovního tak kulturního vyžití.

Rezervovat ubytování v VILLA 603 - Příbor

Nejbližší ubytování v Příboru a okolí

Ubytování Příbor

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah