POOL APARTMENT KARLOVY VARY

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Pool Apartment poskytuje komfortní ubytování pro hosty i jejich domácí mazlíčky. Apartmán se nachází v rodinném domě a leží cca 15 minut od centra.

Pool Apartment poskytuje komfortní ubytování pro hosty i jejich domácí mazlíčky. Apartmán se nachází v přízemí rodinného domu s vlastním vchodem přímo na zahradu k bazénu a leží cca 15 minut od centra.

V prostoru celého apartmánu je dostupné připojení k internetu pomocí WiFi sítě zdarma.

Před apartmánem se nachází terasa a zahrada s vyhřívaným zastřešeným bazénem a velkým grilovacím altánem, které jsou hostům plně k dispozici.

Vítáme i ubytování domácích mazlíčků, avšak po předchozí domluvě a za poplatek. Přistýlku je možné připravit po předchozí domluvě.

Parkování je zajištěno na parkovišti před apartmánem.

POOL APARTMENT KARLOVY VARY ubytování v apartmánu

Apartmán má vlastní sociální zařízení - bidet, WC a sprchouvý kout, v koupelně je k dispozici také fén na vlasy. V kuchyňce je možné využívat rychlovarnou konvici a varnou desku, ledničku, dřez na mytí nádobí a barový pult. V apartmánu je k dispozici také klimatizace za příplatek. V ložnici je k dispozici jedna veliká manželská postel + po domluvě je možné připravit také přistýlku, plochá LCD telefize + kabelové vysílání. WIFI zdarma.

Gastronomie

20m od apartmánu se nachází výborná restaurace se zahrádkou, 30m obchod a 100m kebabhouse.

Okolí apartmánu a Karlovy Vary

V nedalekém areálu Rolava naleznete širokou škálu možností aktivního vyžití. K dispozici jsou šipky, půjčovna jízdních kol, inline trasa dlouhá 1,3 km. Dále se zde nachází přírodní koupaliště se skluzavkou, dětské hřiště, street workout hřiště nebo pouliční knihovna. K lázeňským kolonádám jsou to necelé 3 kilometry.

Rezervovat ubytování v POOL APARTMENT KARLOVY VARY

Nejbližší ubytování v Karlových Varech a okolí

Ubytování Karlovy Vary


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah