PENZION VILLAGE - Karlovy Vary

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Rodinný pension Village se nachází u řeky Rolavy v klidné části města Rybáře, historické centrum (náměstí Republiky) je vzdáleno 1,6 km. Před pensionem je velké parkoviště zdarma, dále také množství obchodů a služeb a restaurace. Do centra se lze dostat pohodlně autobusem č. 12 ze zastávky „Konečná“ která se nachází před pensionem.

Prostorné pokoje jsou standardně zařízené, koupelny jsou společné pro všechny pokoje. K dispozici je plně vybavená kuchyň pro vlastní vaření s jídelním koutem. Všechny pokoje jsou v prvním patře a většina má výhled na zahradu a řeku. Připojení k internetu pomocí Wi-Fi je k dispozici v celém objektu zdarma. Všechny pokoje jsou nekuřácké. Vítána jsou také domácí zvířata.

Recepce je otevřena od 8:00 do 18:00, dále funguje nonstop služba na telefonu.

V blízkosti se nachází volnočasový areál s koupalištěm, inline dráhou, kurty na tenis či volejbal a cyklostezka. Pension se nachází 0,8 km od poutního kostela Sv. Anny, 2 km od golfového hřiště, 1,2 km od vlakového nádraží, 1,9 km od hokejové KV Arény, muzeum Becherovky 1,6 km, sklárna Moser 1,6 km.

PENZION VILLAGE ubytování v pensionu

Prostorné pokoje jsou standardně zařízené, koupelny jsou společné pro všechny pokoje. K dispozici je plně vybavená kuchyň pro vlastní vaření s jídelním koutem. Všechny pokoje jsou v prvním patře a většina má výhled na zahradu a řeku. Připojení k internetu pomocí Wi-Fi je k dispozici v celém objektu zdarma. Všechny pokoje jsou nekuřácké. Vítána jsou také domácí zvířata.

Recepce

Recepce je otevřena v pracovní dny mezi 8:00 a 17:00 Mimo tuto dobu jsme vám k dispozici na telefonu Příjezd je zpravidla možný mezi 13:00 a 17:00, po předchozí domluvě až do 22:00 Pokud přijíždíte o víkendu nebo státním svátku, přijdeme vás po ohlášení ubytovat během 10 minut. Odjezdy jsou do 11:00

Gastronomie

Nabízíme snídaně formou bufetu, dále pak zajišťujeme občerstvení (catering) na akce které se u nás konají.

Okolí pensionu a Karlovy Vary

V blízkosti se nachází volnočasový areál s koupalištěm, inline dráhou, kurty na tenis či volejbal a cyklostezka. Pension se nachází 0,8 km od poutního kostela Sv. Anny, 2 km od golfového hřiště, 1,2 km od vlakového nádraží, 1,9 km od hokejové KV Arény, muzeum Becherovky 1,6 km, sklárna Moser 1,6 km.

Rezervovat ubytování v PENZION VILLAGE - Karlovy Vary

Nejbližší ubytování v Karlových Varech a okolí

Ubytování Karlovy Vary

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah