HOTEL SONO - Brno

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Sono hotel je součástí multifunkčního kulturního centra stejného názvu. Nabízí celkem třicet devět jednolůžkových a dvojlůžkových pokojů, včetně tří apartmánů. Součástí základního vybavení pokojů je bezplatné internetové připojení, LCD televizor, klimatizace, kvalitní moderní lůžka a standardně vybavené koupelny.

Hotel bezprostředně sousedí s hudebním klubem a případný koncert, divadlo a jakoukoliv jinou kulturní akci, můžete navštívit přímo ze svého pokoje. Máme připraveny i speciální slevové balíčky, které obsahují nocleh, vstup na výjimečné kulturní události v hudebním klubu, nebo menu dle vlastního výběru v naší restauraci. Pokud si pro pobyt v Brně vyberete právě nás, počítejte s tím, že budete mít zábavu, skvělé jídlo i ubytování pod jednou střechou.

V Sono Centru pamatujeme i na své tělesně postižené. Proto jsme nechali vybudovat pohodlný bezbariérový přístup do našeho hotelu.

Celý komplex Sono Centra je nekuřácký, kuřákům je zde vyhrazen pouze balkon v klubu a zahrádka restaurace. Tímto prosíme naše hosty, aby tuto skutečnost akceptovali. Za kouření v prostorách hotelu bude udělena pokuta ve výši 100 EUR. Děkujeme za pochopení.

HOTEL SONO ubytování v hotelu

Všechny pokoje jsou vybaveny bazplatným internetovým připojením, LCD TV, klimatizací, kvalitním moderním lůžkem a standardně vybavenou koupelnou.

Recepce

24h

Gastronomie

Sono Restaurant je zaměřen na moderní českou a světovou kuchyni a naleznete jej v novém Sono Centru v Brně na Veveří 113. Kromě restaurace je součástí této originální a netypické stavby čtyřhvězdičkový Sono Hotel a Sono Music Club. Sono Centrum sází na mezinárodní úroveň a kvalitu, kterou může návštěvník očekávat ve všech částech komplexu, včetně restaurace.

Nejen speciality podniku, ale i denní menu se připravují z nejkvalitnějších surovin a můžete očekávat vysoký standart gastronomický služeb v příjemně prosvětleném prostoru moderní restaurace.

Rezervovat ubytování v HOTEL SONO - Brno

Nejbližší ubytování v Brně a okolí

Ubytování Brno

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah