PENZION LUNA - Brno

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Luna Vám nabízí ubytování v Brně v těsné blízkosti městského parku Lužánky, asi 10 minut chůze od historického centra Brna. V bezprostřední blízkosti penzionu jsou i zastávky městské hromadné dopravy s přímým spojením na vlakové hlavní nádraží, ale i k areálu brněnského výstaviště, proto pokud hledáte ubytování při příležitosti brněnských veletrhů, je pro Vás penzion Luna dobrou volbou.

Penzion Luna poskytuje ubytování v 1 třílůžkovém a 7 dvoulůžkových komfortně vybavených pokojích. Každý pokoj v našem penzionu disponuje vlastní koupelnou s toaletou a bidetem. Hosté si mohou vybrat ubytování v pokojích s koupelnou vybavenou vanou nebo sprchovým masážním koutem. Na výběr jsou rovněž pokoje s manželskou postelí, ale i s oddělenými lůžky.

Všechny pokoje penzionu Luna jsou vybaveny klimatizací, televizorem, rádiem a telefonem. K dispozici je v každém pokoji také vysokorychlostní připojení k internetu. Celý penzion je vybaven kouřovými indikátory pro včasné odhalení nebezpečí požáru, které tak zajišťují bezpečné ubytování pro všechny hosty penzionu.

PENZION LUNA ubytování v pensionu

Ubytování Brno v penzionu Luna je poskytováno včetně snídaní formou švédských stolů v restauraci Leonardo, která přináleží k penzionu Luna. Za poplatek je možno k ubytování využít i parkovacího místa ve dvoře penzionu, až do naplnění kapacity pro maximálně 5 vozů.

Pro rezervaci ubytování v penzionu Luna Brno, prosím, využijte náš jednoduchý online formulář. V případě jakýchkoli dotazů ohledně možnosti ubytování se na nás neváhejte obrátit na našich telefonních číslech nebo na e-mailu.

Recepce

7: 22h

Gastronomie

Restaurace v objektu

Rezervovat ubytování v PENZION LUNA - Brno

Nejbližší ubytování v Brně a okolí

Ubytování Brno

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah