HOTEL KOZÁK - Brno

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

HOTEL KOZÁK**** je prvním soukromým hotelem v Brně. Byl založen Rudolfínou a Janem Kozákem již v roce 1904. Dnes hotel stále pokračující v tradici rodinného podniku nabízí kvalitní ubytování i doplňkové služby. Díky své poloze je ideální jak pro hosty cestující za zábavou, tak za obchodem. Po rozsáhlé rekonstrukci je hotel od 1. září 2020 znovu otevřen.

HOTEL KOZÁK**** nabízí nově zrekonstruované pokoje vybavené s důrazem na tradici a maximální pohodlí hostů. Díky ideální poloze dorazíte tramvají za pár minut do centra nebo dojedete pohodlně až na brněnskou přehradu. Zastávka tramvaje se nachází pár desítek metrů od hotelu. V krátké dojezdové vzdálenosti se nachází také areál brněnského výstaviště – dějiště mnoha kulturních a společenských akcí, mezinárodních výstav a kongresů. Parkování pro hosty je k dispozici zdarma přímo v atriu hotelu. Výhodná lokalita spolu s rodinnou atmosférou a vysokou kvalitou služeb je kombinace, která se jinde jen těžko hledá.

HOTEL KOZÁK ubytování v hotelu

Nabízíme nově zrekonstruované pokoje vybavené LCD televizí, WIFI a vším potřebným pro Váš pohodlný pobyt. Pro děti či početnější rodiny nabízíme dětské postýlky a přistýlky. Začněte Váš den skvělou snídaní u v našem hotelu. Snídaně s láskou připravujeme jak pro naše hosty, tak pro všechny, kteří k nám ráno najdou cestu. Z široké nabídky snídaňového bufetu si vybere opravdu každý – najdete v něm pečivo z místní řemeslné pekárny, výběr šunek a sýrů, domácí sladké pečivo, čerstvé i sušené ovoce, vajíčka od farmáře na všechny způsoby a mnoho dalších dobrot.

Recepce

nonstop

Gastronomie

Restaurace U Kozáka je stylová pivní restaurace, která se nachází přímo v budově hotelu. Tradiční česká kuchyně a výtečné pivo je tak hostům na dosah, když zrovna není čas a chuť vyrazit do víru města. V našem hotelovém salonku s kapacitou až 25 osob a možností libovolného uspořádání stolů připravíme akci s občerstvením dle Vašeho výběru. Neváhejte nás oslovit, rádi s Vámi naplánujeme Vaši profesionální firemní akci či příjemnou rodinnou oslavu.

Okolí hotelu a Brno

Město Brno poskytuje velké množstí kulturního a sportovního vyžití. Nedaleko města je možné navštívit Lednicko-Valtický areál, Mikulov, Věstonice, či Sloupsko-Šošůvské jeskyně.

Rezervovat ubytování v HOTEL KOZÁK - Brno

Nejbližší ubytování v Brně a okolí

Ubytování Brno

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah