VILLA CHRISTIANA - Mariánské Lázně

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Villa Christiana nabízí ubytování v nových vkusně zařízených apartmánech, přímo na hlavní třídě v centru Mariánských Lázních. Dům se nachází v blízkosti městských parků i nákupního centra a plavecké haly.

Ideální ubytování pro prázdninové pobyty rodin s dětmi, sportovní i individuální turistiku, pro hosty, kteří mají rádi pohodlí a čistotu, nebo zamilované páry i jednotlivce.

VILLA CHRISTIANA ubytování v apartmánu

Pokoje jsou zařízeny novým moderním nábytkem a vymalovány příjemnými barvamy, s důrazem na design a čistotu. Venkovní žaluzie před okny a kvalitní postelové matrace zlepšují kvalitu spánku našich hostů. Uvítacím dárkem pro každého hosta je minerální voda a ochutnávka proslavených mariánskolázeňských oplatek. Při minimálně týdenním pobytu máme pro každého hosta připravený voucher do nedaleké krásné plavecké haly se saunou, výřivkami a tobogánem.

Apartmány mají WC a koupelnu se sprchovým koutem, automat. pračku, kompletně vybavenou kuchyni. Je zde umožněn příjem televizního satelitním vysílání. K dispozici je: Malé apartmá (apartmán č. 1 a 2 a 4) - ložnice s manželským dvoulůžkem a kuchyně s možností přistýlky pro 2 osoby. Apartmán je vybaven ledničkou, mikrovlnou troubou, varnou deskou, kávovarem, tousterem, a varnou konvicí. Střední apartmány č. 3 a 6 mají stejně vybavenou kuchyni se sedací soupravou a dvě samostatné ložnice. Jedna s manželskou postelí a druhá se dvěma dělenými lůžky, a také koupelnu a WC. Velký apartmán (apartmán č. 5) - ložnice s manželskou postelí, prostorný obývací pokoj s příjemným posezením, kuchyně s možností přistýlky pro 2 osoby, koupelna s rohovou vanou a WC. Velký apartmán + hostinský pokoj (apartmán č. 5 de Lux) - ložnice s manželským dvoulůžkem, obývací pokoj se sedací soupravoua kuchyni s možností přistýlky pro 2 osoby, koupelnu s rohovou vanou, samostatné WC a hostinský pokoj se dvěma dělenými lůžky včetně samostatné koupelny se sprchou a WC.

Recepce

Příjem hostů je běžně od 14 do 20 hodin, odjezdy do 11 hodin, ale po domluvě se mohou časy stanovit individuálně.

Vždy uvítáme, když nám hosté oznámí přibližný čas jejich příjezdu předem.

Gastronomie

Výhodou je pouhých 50 metrů vzdálená restaurace Elektra s letní venkovní terasou, nebo 100 m do restaurace Kamenný dvůr. Jinak je v blízkosti mnoho možností stravování v příznivých cenových relacích.

Okolí apartmánu a Mariánské Lázně

Můžeme pomoci zajistit i kompletní léčebné kůry a nejrůznější sportovní vyžití - cyklotůry, squash, spining, golfové hřiště i indoor. solarium, bazen 25m, saunu, tenis a. j. .

Doporučujeme našim hostům navštívit nádherné lázeňské parky, přírodní rezervaci Kladská s naučnou stezkou, děti budou nadšené z unikátního dětského areálu Prelátův pramen.

Milovníci historie mohou navštívit klášter Teplá, zámek Kynžvart, hrad Bečov a Loket, V dosahu je historický Cheb, Karlovy Vary či Františkovy Lázně.

Rezervovat ubytování v VILLA CHRISTIANA - Mariánské Lázně

Nejbližší ubytování v Mariánských Lázních a okolí

Ubytování Mariánské Lázně

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah