RODINNÝ HOTEL HANÁ - Mariánské Lázně

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Wellness Hotel Haná  nabízí ubytování v Mariánských Lázních.

Wellness Hotel Haná  je zavedený hotel rodinného typu, který je umístěn přímo na Hlavní třídě v Mariánských Lázních, v těsné blízkosti lázeňských promenádních parků a světoznámých léčebných pramenů. Hotel je zařazen do 3 hvězdičkové kategorie. Ubytovací část tvoří celkem 27 lůžek a sice: 11 dvoulůžkových pokojů, a apartmán pro 4 osoby. Součástí hotelu jee uzavřené parkoviště hlídané kamerovým systémem, společenská místnost pro 30 osob a hotelový bar. Hotel dále nabízí wellness provoz (finská sauna, hydromasážní vana, možnost poskytnutí masáží dle přání).  

RODINNÝ HOTEL HANÁ ubytování v hotelu

K dispozici je celkem 11 dvoulůžkových pokojů a 1 čtyřlůžkový apartmán. Všechny pokoje jsou vybaveny TV, trezorem, wifi připojením k internetu a vlastní koupelnou se sprchovým koutem a WC.  

Gastronomie

Snídaně se podává formou bufetu. V blízkosti hotelu je několik restaurací, barů i obchodů s potravinami.

Okolí hotelu a Mariánské Lázně

Lázeňské město Mariánské Lázně nabízí návštěvníkům nejen mnoho léčivých minerálních pramenů, ale také mnohé pamětihodnosti či bohatou nabídku kulturních akcí. Odpočinout si můžete ve wellness centru přímo v hotelu, nebo třeba navštívit nedaleký krytý bazén (500 m). Golfisté si jistě rádi zahrají na jednom z nejstarších hřišť v Evropě, které se nachází cca 3 km od centra města. V okolí města se nachází také několik turistických a cyklistických tras.

Rezervovat ubytování v RODINNÝ HOTEL HANÁ - Mariánské Lázně

Nejbližší ubytování v Mariánských Lázních a okolí

Ubytování Mariánské Lázně

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah