PENZION KAMENNÝ DVŮR - Mariánské Lázně

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Restaurace a penzion Kamenný dvůr nabízí svým hostům příjemné posezení, výborné jídlo a milou obsluhu v naší nově zrekonstruované restauraci a ubytování v útulných pokojích rovněž nově opraveného a zařízeného penzionu.

A to vše v překrásném lázeňském městě Mariánské Lázně. Nachází se v blízkosti lázeňské kolonády. Všechny prostory naší restaurace jsou pokryty Wi-Fi připojením.
Je možné dohodnout pořádání společenských posezení, večírků a svatebních hostin.

Parkoviště zdarma!

PENZION KAMENNÝ DVŮR ubytování v pensionu

K dispozici jsou Vám útulné pokoje s LCD televizorem a satelitním programem, vlastní kuchyňkou, toaletou a sprchou. Každý náš pokoj je zařízený do jiné barvy. Hosté penzionu mohou klíčky od pokojů žádat u obsluhy restaurace.

Gastronomie

Hostům nabízí posezení v příjemném prostředí naší restaurace, milou obsluhu a výborná jídla. Restaurace je nově zrekonstruovaná a vybavená. Pokud je hezké počasí mohou hosté posedět i na terase pod slunečníky. Naše terasa je příjemně umístěna ve dvoře, kde naše hosty neruší kolem jedoucí auta a ruch z ulice. Můžete se těšit na hotová jídla i na speciality našich špičkových kuchařů. K dobrému jídlu nabízí velký výběr nápojů. Všechny prostory naší restaurace jsou pokryty Wi-Fi připojením.

Rezervovat ubytování v PENZION KAMENNÝ DVŮR - Mariánské Lázně

Nejbližší ubytování v Mariánských Lázních a okolí

Ubytování Mariánské Lázně

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah