PENSION ELEKTRA - Teplá

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Rodinný pension střední velikosti na Hlavní třídě města s vlastním monitorovaným parkovištěm a snídaňovou restaurací.

Pension Elektra se nachází v centru Mariánských Lázní, přímo na Hlavní třídě, avšak několik kroků od lázeňského parku a Ferdinandovy kolonády. Svým hostům nabízí bezplatné, monitorované parkoviště přímo u objektu. Disponuje šesti dvoulůžkovými pokoji (dva s možností přistýlky), dvěma rodinnými Suity s odd. ložnicemi (2+2) s možností přistýlek a dvěma rodinnými Suity se třemi ložnicemi (2+2+2). Všechny pokoje a Suity jsou standardně vybaveny ložnicemi s manželskou postelí, nočními stolky s lampičkou, psacím stolem, křeslem, šatní skříň, LED TV/SAT, konf. stolkem, koupelnou s toal. potřebami, fénem, wc, free Wi-Fi, lednicí. . Hostům je k dispozici i kompletně vybavená, společná kuchyňka s balkonem. Parking a společné prostory jsou monitorovány. V letním období je ve venkovních prostorách objektu k dispozici gril a terasa k posezení. Snídaně jsou bufetovým způsobem (švédské stoly) v naší snídaňové restauraci v suterénu.

PENSION ELEKTRA ubytování v pensionu

Všechny pokoje svým hostům nabízí koupelnu s WC a sprchou, fén na vlasy, zákl. kosmetiku, satelitní LED TV s plochou obrazovkou, lednici, manželskou postel s nočními stolky a lampičkou, psací a konferenční stolek s židlemi, odkl. box na kufry, free Wi-Fi, křeslem, šatní skřín...

Gastronomie

Snídaně jsou bufetovým způsobem (švédské stoly) v naší snídaňové restauraci v suterénu.

Okolí pensionu a Teplá

Objekt pensionu je na příjemném místě Hlavní třídy města, avšak několik metrů od lázeňského parku a Ferdinandovy kolonády na jedné straně a tři minuty chůze od nákupního centra na straně druhé. Vybízí jak ke klidně strávené dovolené, tak ke sportovním a turistickým aktivitám západočeských lázní.

Rezervovat ubytování v PENSION ELEKTRA - Teplá

Nejbližší ubytování v Teplé a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah