APARTMENT BARBARA - Mariánské Lázně

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Komfortně zařízené apartmány Barbara v klidné a příjemné vilové čtvrti.

Apartmány Barbara se nachází ve velmi krásné a klidné vilové části Mariánských Lázní v těsné blízkosti parků a areálu kolonády Ferdinandova pramene. Pouhých 15 minut chůze Vás dělí od lázeňského centra, kolonády, Nových Lázní. V těsné blízkosti Apartmánů Barbara najdete širokou nabídku restauračních zařízení všech cenových relací s nabídkou jak tradiční české, tak i mezinárodní kuchyně. V docházkové vzdálenosti jsou také obchody s nápoji a potravinami.

APARTMENT BARBARA ubytování v apartmánu

Vkusně a příjemně zařízené apartmány jsou vybaveny vším potřebným pro Váš příjemný a ničím nerušený pobyt. Skládají se ze samostatné ložnice se dvěmi lůžky, obývací části (možnost 2 přistýlek) s kuchyňským koutem, samostatného WC a koupelny. Případně prostorné studio. Kuchyňský kout je vybaven potřebným nádobím pro přípravu jídla a dále lednicí, mikrovlnou troubou, rychlovarnou konvicí, toasterem příp. elektrickým sporákem. V obývací části je Vám k dispozici TV s digitálním satelitním příjmem (přes 200 programů), radiopřijímač. Parkování je možné na pozemku objektu. Ložní prádlo, utěrky apod. je zahrnuto v ceně. V ceně – spotřeba el. energie, vody, topení, závěrečný úklid. Minimální délka pobytu – 3 noci a více. Výměna ručníků a ložního prádla – 1× týdně.

Recepce

Bez stálé služby recepce

Gastronomie

Apartmány jsou vybaveny vším potřebným pro vlastní přípravu jednoduchých jídel. Pro návštěvníky jsou k dispozici nedaleké restaurace všech cenových kategorií, které uspokojí i náročnější hosty.

Okolí apartmánu a Mariánské Lázně

Pro aktivní odpočinek je možné využít tenisových kurtů, plaveckého bazénu, zimního stadionu nebo fittnes centra v těsné blízkosti apartmánu. Dále je možné využít široké nabídky dalších sportovních aktivit, které jsou v Mariánských Lázních – squash, jezdectví, cykloturistika, v zimním období sjezdové lyžování, tratě pro běžky. V neposlední řadě jsou Mariánské Lázně známé svým golfovým resortem.
Mariánské Lázně jsou druhými největšími českými lázněmi. Přímo na území města jich vyvěrá 40. Území současných lázní patřilo premonstrátskému klášteru v Teplé, jehož opat K. K. Reitenberg prosadil z popudu klášterního lékaře J. J. Nehra počátkem 19. století výstavbu prvních lázní. Na základě velkolepého projektu architekta V. Skalníka byly provedeny terénní úpravy a založeny parky, které jsou dnes vedle množství pramenů nejcharakterističtějším znakem města. Hlavní lázeňskou promenádou a významnou stavební památkou je pseudobarokní litinová kolonáda z roku 1889. Před kolonádou se pozornosti návštěvníků těší známá zpívající fontána. Nejznámějšími prameny jsou Křížový, Ferdinandův, Lesní a Ambrožův.

Rezervovat ubytování v APARTMENT BARBARA - Mariánské Lázně

Nejbližší ubytování v Mariánských Lázních a okolí

Ubytování Mariánské Lázně

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah