HOTEL ISORA - Ostrava

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Isora se nachází v okrajové části Ostravy, v Koblově.

Hotel ISORA má kapacitu 56 lůžek v jedno a dvoulůžkových pokojích a apartmánech. Pokoje jsou vybaveny barevnými televizory se satelitním programem, telefonem, bezdrátovým připojením k internetu, koupelnou a WC.
V apartmánech jsou hostům k dispozici také hydromasážní vany. V ceně za ubytování je zahrnuta snídaně a parkování na uzavřeném parkovišti, sledovaném kamerovým systémem. Našim hostům je k dispozici, například pro školení či firemní prezentace, také dataprojektor.

HOTEL ISORA ubytování v hotelu

Hotel Isora má kapacitu 56 lůžek v jedno, dvou, třílůžkových pokojích a apartmánech. Pokoje jsou vybaveny barevnými TV/SAT, Wi-fi internetem, telefonem, komfortní koupelnou a toaletou. Útulné apartmány jsou vybaveny hydromasážními vanami s vlastní regulací.

Recepce

non stop

Gastronomie

Restaurace

V objektu Hotelu Isora se nachází restaurace s kapacitou 70 míst, jejíž součástí je příjemná kavárnička a útulný dětský koutek. Nabízíme velký výběr domácích jídel, zahraničních specialit a nápojů a také každodenní menu. Mimo nabídky z jídelního lístku, Vám dle Vašeho přání připravíme na objednávku pečenou kachnu, svíčkovou na smetaně, různé rolády, v létě grilované speciality, víkendové rodinné obědy apod.

V letním období je k dispozici posezení pro 60 hostů, pro které se každý pátek za příznivého počasí připravuje grilování různých specialit. Jsme schopni uspořádat raut ve Vašich prostorách a zajistit veškerý servis s tím spojený.

Součástí hotelu Isora je pivní bar, který má kapacitu 45 míst. Zde si hosté mají možnost zahrát šipky, případně „zahazardovat“ na výherních automatech.

Pro milovníky kulečníku se v hotelu Isora nachází velký kulečníkový stůl.

V naší restauraci přijímáme stravenky Menu Servis, Sodexho Pas a dále můžete platit platebními kartami VISA, EuroCard, MasterCard, JCB, Maestro, American Expres a DC.

Okolí hotelu a Ostrava

Hotel Isora se nachází v klidné oblasti, 4 km od centra Ostravy. Nabízí pivní bar a restauraci, kde se podávají pokrmy české i mezinárodní kuchyně. K dispozici je Wi-Fi zdarma.

Rezervovat ubytování v HOTEL ISORA - Ostrava

Nejbližší ubytování v Ostravě a okolí

Ubytování Ostrava

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah