HOTEL CITY OSTRAVA

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Pěkně vybavený tříhvězdičkový hotel 5 min. chůze od Hlavního nádraží Ostrava

Nabízíme ubytovací kapacitu 52 lůžek, přičemž dvoulůžkových pokojů je 23 a jednolůžkových pokojů je 6. Všechny tyto pokoje jsou vybaveny barevným televizorem se satelitním příjmem, telefonem s přímou volbou, s WiFi připojením k internetu zdarma a vlastním sociálním zařízením. Nábytek je vyroben ze světlého přírodního masivu.

Do ceny pokoje lze zahrnout na přání hosta i snídani, která je podávána formou bufetu. Na vaše přání zajistíme praní a žehlení prádla do dvacetičtyř hodin. Hotelová recepce má k dispozici seif, fax, prodej drogistického zboží, alko a nealko nápojů, cigaret. Rádi poskytneme informační služby.

Recepce

Recepce je otevřena od 6:00 – do 22:00, příjezdy jsou pouze do 21:30 !

Okolí hotelu a Ostrava

Ostravský region nabízí v současnosti širokou paletu kulturního i sportovního vyžití: sport, historie, kultura, příroda, balíčky zážitků

sport:

Nejpopulárnějąí sporty v Ostravě jsou stejně jako na většině míst České republiky fotbal a hokej. Tradiční kluby reprezentující Ostravu v nejvyšších soutěžích těchto sportů jsou FC Baník Ostrava a HC Vítkovice, jejichž zápasy můžete shlednout v důstojných stáncích fotbalu (Bazaly) a hokeje (Palác kultury a sportu Vítkovice). Z ostatních sportů má v Ostravě výsadní postavení golf, který je možno hrát na šilheřovickém golfovém hřišti (jedno ze čtyř oficiálních golfových hřišť v České republice).

Parametry golfového areálu v šilheřovicích: jamky: 18 par: 71 SSS: 70 délka: 5 809 m otevřeno: duben - říjen

Rezervovat ubytování v HOTEL CITY OSTRAVA

Nejbližší ubytování v Ostravě a okolí

Ubytování Ostrava

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah