HOTEL MARIA - Ostrava

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Maria je rodinný hotel, který se nachází v secesní budobě s lukrativním umístěním přímo v centru města Ostravy. Nabízíme ubytování v útulném nekuřáckém prostředí za příznivé ceny. Ubytujeme Vás v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích rozdělených do pěti kategorií tak, aby si u nás ubytování vybral každý podle svých možností a nároků. Součástí ubytování (kromě kategorie Tourist) je hotelová snídaně podávaná formou švédských stolů, pro zájezdové skupiny nabízíme ubytování s polopenzí. Pro hotelové hosty je v nabídce posezení v lobby baru u recepce.

Hotel Maria nabízí pohodlné ubytování pro 85 osob v jedno až třílůžkových pokojích rozdělených do čtyřech kategorií. Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením (kromě kategorie tourist, kde je soc. zařízení společné pro tři pokoje), TV + SAT, minibarem, pracovním stolem a telefonem. Samozřejmostí je internetové připojení v celém objektu hotelu. Wellness centrum nabízí vodoléčebné programy a masáže prováděné zkušeným ruským lékařem. Hotelový dvůr disponuje osmi parkovacími místy, další možnosti parkování je v podzemní garáží u Nové Radnice (5minut chůze od hotelu). Parkování je placené a musí se dopředu rezervovat. K dispozici jsou dva salónky s celkovou kapacitou 55 osob. Ideální k pořádání školení, rodinných i firemních setkání, promocí a ostatních akcí.

HOTEL MARIA ubytování v hotelu

STANDARD ROOM

v této kategorii nabízíme jedno, dvou a třílůžkové pokoje, které jsou vybaveny:

vlastní sociální zařízení vybavené vanou nebo sprchovacím koutem, toaletou a fénem telefon kabelová televize, satelitní příjem pro omezený počet pokojů, automatický protipožární systém, internetové připojení, minibar

Pokoje jsou nekuřácké.

ECONOMY ROOM

V této kategorii nabízíme nově vybavené jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje, které se nachází v podkroví hotelu. Jedná se o útulné pokoje menších rozměrů. Vybavení pokojů:

vlastní sociální zařízení vybavené vanou nebo sprchovacím koutem, toaletou a fénem telefon kabelová televize, satelitní příjem pro omezený počet pokojů automatický protipožární systém, minibar klimatizace (využití v letních měsících)

FAMILLY ROOM

V této kategorii nabízíme dvoulůžkový pokoj s přistýlkou popř. připravíme dětskou postýlku. Na pokoj je možné ubytovat max. dvě dospělé osoby a dvě děti. Pokoj se nachází v soukromí a je izolován od ostatních standardních hotelových pokojů. Vybavení pokoje:

vlastní sociální zařízení vybavené sprchovacím koutem a toaletou pohovka s konferenčním stolkem (možno využít jako přistýlku) kabelová televize automatický protipožární systém, minibar, kuchyňský kout s příslušenstvím varná konvice dětský koutek

TOURIST ROOM

V této kategorii nabízíme dvoulůžkové pokoje se společným wc a koupelnou (celkem 2× wc a 2× koupelna) v prostorách bytové jednotky. Maximální kapacita pro ubytování je 8 osob. Hosté nemají v ceně zahrnutou snídani. Snídani si lze na recepci dokoupit. V bytové jednotce je k dispozici pro všechny ubytované plně vybavená kuchyň se sporákem, lednicí, mikrovlnnou troubou a varnou konvicí. Pokoje jsou vybaveny psacím stolem a internetovým připojením.

Recepce

nonstop

Gastronomie

Restaurace

Denně od 7.00 - 10.00 podáváme pro hotelové hosty snídaně formou švédských stolů.

V pracovní dny podáváme v hotelové restauraci obědové menu, kde si můžete vybrat z 5-ti druhů jídel. Jedno jídlo je vždy vegetariánské a jedno jídlo je bez mouky.

Možnost konání rodinných oslav, setkání s přáteli, promoce, svatby, pohřební hostiny apod. pro max počet 26 osob. Cena za pronájem uzavřené místnosti od 300, - do 500, - dle obsazenosti hotelu

Okolí hotelu a Ostrava

Zajímavá místa v blízkosti hotelu Maria Ostravská radnice s vyhlídkovou věží (5 minut) Slezkoostravský hrad (20 minut) Výstaviště Černá louka (15 minut) Stodolní ulice (10 minut) Hornické muzeum OKD Ostrava (20 minut)

Rezervovat ubytování v HOTEL MARIA - Ostrava

Nejbližší ubytování v Ostravě a okolí

Ubytování Ostrava

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah