HOTEL NIKOLAS - Ostrava

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Poloha hotelu Nikolas mezi hlavním vlakovým nádražím a centrem města je ideálním výchozím místem pro realizaci všech Vašich aktivit v kraji. Komfortní plně vybavené pokoje hotelu odpovídají nejvyšším nárokům ve své kategorii. Hosté mají po celý den k dispozici služby restaurace Nikolas včetně denních menu. V Hotelu Nikolas můžete parkovat na hotelovém uzamykatelném parkovišti ve dvoře.

Hotel Nikolas se nachází jen 1 km od centra Ostravy a nabízí prostorné pokoje různých kategorií s bezplatným připojením Wi-Fi. Poobědvat či povečeřet můžete v hotelové restauraci, která je otevřena po celý den. Ve všech pokojích jsou hypo-alergenní matrace, ústřední topení a vlastní koupelna s fénem a sprchou nebo vanou. V pokojích jsou také satelitní ploché TV a v některých pokojích je instalovaná klimatizace. Hosté se mohou těšit na bohatou snídani formou teplého a studeného bufetu, která je v ceně pobytu. Rerecepce je pro vás otevřena 24 hodin denně a svůj automobil můžete zaparkovat zdarma ve dvoře na hotelovém parkovišiti. Po náročném dni můžete relaxovat v soukromém hotelovém wellness s infrasounou, whirpoolem a Kneippovým chodníkem. Jen 2 km od hotelu je Stodolní ulice s bary, restauracemi a kluby.

HOTEL NIKOLAS ubytování v hotelu

Pokoje Standard - koupelna vybavená sprchový koutem, WC, umyvadlem a vysoušečem vlasů. Wi-Fi internet zdarma. Pokoje ve 3. nadzením podlaží jsou vybaveny klimatizací a extra širokými postelemi.

Pokoje Superior - jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje s klimatizací jsou prostorné pokoje s kvalitním vybavením, postelemi 100 cm širokými. Double nebo twin, psacím stolem. LCD televizemi 32* a prostornou koupelnou se sprchovým koutem, WC, umývadlem a vysoušečem vlasů. WIFI internet zdarma. Všechny pokoje jsou dostupné výtahem, 2 pokoje jsou bezbariérové.

Studio Standard - prostorný pokoj s pohodlným posezením - sedací soupravou a plochou TV, klimatizací, jednacím stolem s židlemi a kuchyňským koutem.

Apartmá Junior - apartmá se samostatným obývacím pokojem s posezením a se základním kuchyňským vybavením (lednice, kávový a čajový set), LCD televizí 32", psacím stolkem a klimatizací. Samostatná ložnice s širokými postelemi v úpravě double nebo twin, toaletní stolky a klimatizace. Moderní koupelna s velkým sprchovým koutem, dvěma umyvadly, WC, bidetem a vysoušečem vlasů.

Recepce

00:00 - 24:00

Rezervovat ubytování v HOTEL NIKOLAS - Ostrava

Nejbližší ubytování v Ostravě a okolí

Ubytování Ostrava

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah