HOTEL MAX ŠIMEK - Ostrava

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Max Šimek se nachází pouhých 300 metrů od vlakového nádraží v Ostravě a 10 minut chůze od Stodolní ulice se spoustou hospod a klubů. Recepce a kuchyně hotelu je otevřena non-stop. Všechny pokoje mají plazmovou televizi, vlastní koupelnu s masážní sprchou a bezplatné WiFi připojení k internetu. Parkovat lze zdarma před hotelem. Nejbližší autobusová zastávka je 100 metrů od hotelu.

Ubytování je k dispozici v jednolůžkových, dvoulůžkových a třílůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením. Kapacita našeho hotelu je 55 osob. Nově zrekonstruovaný interiér s přírodními motivy vytváří příjemnou domácí atmosféru. Pokoje jsou vybaveny stylovým nábytkem. Ve všech pokojích je možnost bezdrátového připojení k internetu prostřednictím Wi-Fi.

HOTEL MAX ŠIMEK ubytování v hotelu

Pokoje jsou vybaveny pazmovou televizí, masážním sprchový koutem a WiFi připojením na internet.

Recepce

Non-stop provoz recepce

Gastronomie

Hotel Max disponuje vlastní restaurací s domácí kuchyní s nepřetržitým provozem, k dispozici je také salónek s kapacitou pro 30 osob.

Okolí hotelu a Ostrava

Blízko se nachází Stodolní ulice s pestrou škálou barů a nočním životem, navštívit lze Slezskoostravský hrad, vyhlídkovou věž Nové Radnice, důl Landek

Rezervovat ubytování v HOTEL MAX ŠIMEK - Ostrava

Nejbližší ubytování v Ostravě a okolí

Ubytování Ostrava

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah