AD LANDEK - Ostrava

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotelová část apartmánového domu Landek se nachází 7 km severně od centra Ostravy. Součástí hotelu je sportovní a relaxační centrum, posilovna a krytý bazén.

Vítejte tam, kde se budete cítit jako doma. Vítejte v hotelu AD Landek.

Pro hotelové hosty jsou připraveny nové, moderně zařízené, příjemné hotelové pokoje apartmánového typu, které nabízejí neobvyklý prostor a komfort.

Tento moderní, nízkoenergetický dům se vyznačuje jedinečným architektonickým ztvárněním a hosté se mohou těšit na wellness areál s panoramatickým výhledem.

Pro hotelové hosty jsou připravena garážová stání.

AD LANDEK ubytování v hotelu

Prostorná koupelna s vanou i sprchovým koutem, toaletou a bidetem, obývací pokoj s posezením, televizí, připojením na internet, jídelním stolem se sezením, kuchyňskou linkou s ledničkou a k tomu všemu samostatná ložnice – to vše na 80 m2.

U každého hotelového pokoje je předzahrádka s výhledem a přímým vstupem do uzavřené hotelové zahrady s jezírkem a jedinečnou atmosférou Landeku.

Recepce

24 hodin denně

Gastronomie

Na místě je k dispozici restaurace, kde se podává moderní česká i zahraniční kuchyně. Má také letní terasu a dětské hřiště. Každé ráno si pochutnáte na snídani „à-la-carte“.

Okolí hotelu a Ostrava

Mezi populární outdoorové aktivity patří rybaření na řece Odře, vzdálené 1 km, nebo si můžete zahrát golf v 7 km vzdálených Šilheřovicích.

Rezervovat ubytování v AD LANDEK - Ostrava

Nejbližší ubytování v Ostravě a okolí

Ubytování Ostrava

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah