HOTEL ROTT - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Náš hotel má centrální polohu na historickém Malém náměstí, v těsné blízkosti Staroměstského náměstí. Nabízíme ideální a výhodné místo pro toulky městem, v samotném srdci Starého Města a klidnou atmosféru. Všechny hlavní pamětihodnosti, kavárny i obchody jsou v pěší vzdálenosti od hotelu. Hotel Rott se rozkládá ve dvou budovách a nabízí pohodlné a útulné pokoje, ve kterých se budete cítit jako doma. Stylové ubytování je zařízeno komfortně a elegantně. Z některých pokojů se otevírají jedinečné pohledy na Pražský hrad či Týnský chrám. Jedno z typických průčelí se může pochlubit krásnými freskami inspirovanými slavným malířem Mikolášem Alšem. Nabízíme řadu služeb a vybavení, jako je transfer z/na letiště, konferenční místnost a bezplatné připojení na internet v celé budově. V hotelu se nachází i stylová restaurace a bar, kde si můžete odpočinout a vychutnat si jedinečné sezónní pokrmy. Naším cílem je zajistit pro vás příjemný a pohodový pobyt.

Hotel Rott **** se nachází přímo v centru historické Prahy na Malém náměstí, které sousedí se známým Staroměstským náměstím. Spojuje v sobě neopakovatelnou atmosféru původně románských domů s moderními stavbami v okolí. Čtyřpodlažní Hotel Rott je rozložen do dvou budov a nabízí 92 pohodlných a útulných pokojů a apartmánů. V minulosti se zde nacházelo proslulé železářství U Rotta. Jeho majitelé nechali vymalovat fasádu jednoho z domů freskami dle předlohy Mikoláše Alše, kterými se dům pyšní dodnes. Díky své jedinečné poloze nabízí dech beroucí výhledy na stověžaté centrum Prahy. V těsné blízkosti hotelu se nachází památky jako je např. Staroměstský orloj, Staroměstská radnice, Karlův most, Mostecké věže, Prašná brána, Stavovské divadlo, Národní divadlo, Klementinum, Karolinum, Rudolfinum, aj.

HOTEL ROTT ubytování v hotelu

Hotel Rott nabízí široký výběr pokojů a je zcela nekuřácký. Zvolit si můžete od jednolůžkového, přes dvoulůžkový (manželská postel, nebo 2 oddělené postele) až po speciálně upravený pokoj pro tělesně postižené.  

V některých pokojích je možnost přistýlky dítě do 3 let se 2 dospělými osobami zdarma.  

Recepce

Nepřetržitě

Gastronomie

Restaurace Danielas by Barock 11:00 - 22:00

Okolí hotelu a Praha

Hotel Rott leží v samotném historickém centru Prahy, v bezprostřední blízkosti Staroměstského náměstí a přímo na Královské cestě. Je tak ideálním výchozím bodem k poznávání historické Prahy, nákupům i cestami za gastronomií a kavárenským posezením.  

Rezervovat ubytování v HOTEL ROTT - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah