IRON GATE HOTEL & SUITES - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Luxusní pětihvězdičkový Iron Gate Hotel & Suites se nachází v klidné a malebné uličce Michalská, jen pár kroku od světově proslulého Staroměstského náměstí. Iron Gate Hotel & Suites se nacházi v historické budově ze 14. století, která prošla velmi náročnou rekonstrukcí a byla rovněž nominována na nejlepší historickou renovaci v Praze pro rok 2003.

Iron Gate Hotel & Suites se nachází přímo v historickém centru Prahy, v malebné uličce Michalská, jen pár kroků od Staroměstského náměstí.

Ubytování na 5* úrovni s elegancí, luxusem a pohodlím Vám nabízí 43 okouzlujících studií a suitů. Pokoje s jedinečnou původní výzdobou (některé s originálními freskami ze 14. století nebo dekorativními dřevěnými stropy) jsou vybaveny skutečným starožitným nábytkem.

Hotelové služby & vybavení: recepce hotelu 24 hodin, úschovna zavazadel, noviny a časopisy (příplatek), zdarma připojení k internetu pro hotelové hosty v Bohemia Lounge, Wi-fi připojení k internetu ve všech společných prostorách hotelu, 2 výtahy, hlídané parkoviště v blízkosti hotelu (příplatek).

IRON GATE HOTEL & SUITES ubytování v hotelu

K ubytování je připraveno celkem 48 pokojů a apartmá a 1 apartmán, který je umístěn v blízkosti hotelu. Všechny pokoje a apartmány jsou vybaveny TV se satelitními programy, wifi připojením k itnernetu, minibarem, klimatizací. V koupelně najdete vanu, ručníky, fén i župan. Některé apartmány mají 2 koupelny.

Recepce

Recepce má otevřeno 24 hodin denně.

Gastronomie

Iron Gate Café je kavárna s úžasnou atmosférou "staré Prahy". Nabízí snídaně formou bohatého bufetu, zákusky, sendviče, těstoviny a řadu dalších specialit. Od dubna do října je k dispozici úchvatná letní zahrádka ve dvoře hotelu Iron Gate.

Okolí hotelu a Praha

Poloha hotelu je ideálním výchozím bodem k objevování nejen historického centra Prahy. Staroměstské náměstí s orlojem máte pár kroků od hotelu, ke Karlovu mostu dojdete pohodlně za pár minut pěšky. V blízkosti hotelu je navíc řada restaurací, kaváren i obchodů. Večer si můžete užít jeden z mnoha koncertů či si zajít do divadla.

Rezervovat ubytování v IRON GATE HOTEL & SUITES - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah