RESIDENCE 7 ANGELS - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Tato rezidence z 15. st. v exkluzivní lokalitě Starého Města pouze několik kroků od Karlova mostu a Staroměstského náměstí nabízí romanticky zdobené apartmány a plně klimatizovanou restauraci v secesním stylu s letní terasou, svěží zahradou a živou hudbou.

Residence 7 Angels se nachází na exkluzivním místě, na pěší zóně Starého Města, jen pár kroků od Karlova mostu a Staroměstského náměstí. Residence nabízí ubytování v klasických dvou a třílůžkových pokojích a apartmánech. Pokoje jsou rozměrů 30 až 95 m2. Všechny pokoje jsou standardně vybaveny vlastní sprchou či vanou, sat TV, telefonem, lednicí, komfortním stylovým starožitným (styl La Patio) i moderním nábytkem. Plně klimatizovaná restaurace v secesním stylu nabízí klasickou českou i mezinárodni kuchyni. Na své si přijdou i milovníci ryb a dobrého českého, moravského i francouzského vína. 15% sleva do restaurace pro hotelové hosty. Každý pátek a sobota od 19:30 živá hudba.

RESIDENCE 7 ANGELS ubytování v apartmánu

Všechny pokoje jsou standardně vybaveny vlastní sprchou či vanou, sat TV, telefonem, lednicí, komfortním stylovým starožitným (styl La Patio) i moderním nábytkem. V apartmá je k dispozici i kuchyňka, pračka a myčka.

Recepce

Každý den od 08:30 do 24:00.

Gastronomie

Snídaně je podávána v restauraci od 08:30 do 10:30.

Plně klimatizovaná restaurace v secesním stylu nabízí klasickou českou i mezinárodni kuchyni. Na své si přijdou i milovníci ryb a dobrého českého, moravského i francouzského vína. 15% sleva do restaurace pro hotelové hosty.

Rezervovat ubytování v RESIDENCE 7 ANGELS - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah