THE EMBLEM HOTEL - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

THE EMBLEM Hotel,   lifestylový hotel. Nabízí ubytování v 59 pokojích, relaxační zónu, nejmodernější restauraci a bar a wellness centrum s nedostižnou střešní terasou.

THE EMBLEM Hotel, lifestylový hotel. Nabízí ubytování v 59 pokojích (včetně 4 junior pokojů a 3 luxusních apartmá), relaxační zónu s různými „oddechovými prostory“ (M Lounge), nejmodernější restauraci a bar (George Prime Steak), wellness centrum s nedostižnou střešní terasou. Záměrem provozovatelů hotelu je vytvořit pro své hosty to nejpohodovější místo k relaxaci v samém centru města Prahy. The Emblem slouží Pražanům i přespolním, cizincům i turistům, které zve k objevování a novým zážitkům a k jejich sdílení. Zároveň udává zcela nový tón stylu cestování.

THE EMBLEM HOTEL ubytování v hotelu

Koncept pokojů spočívá v jejich stylizaci jako ložnice – jsou menší, ale vkusně vybaveny tak, aby se v nich host cítil pohodlně, k čemuž napomáhá zejména celková atmosféra rodinné komunity hotelu The Emblem. Klasický domov většinou nabízí více prostoru než jen hotelový pokoj, a proto v hotelu The Emblem vytvořili M Lounge, která představuje společný obývací pokoj hotelu – a je dokonalým místem, kde se vy i vaši hosté můžete zdržovat jak dlouho a kdykoliv chcete. A pokud budete chtít občas uniknout od ostatních, můžete zamířit do nižších poschodí hotelu a objevovat vše, co jeho unikátní prostory nabízejí!

Gastronomie

Hotel má vlastní restauraci. Jedná se o špičkový klasický americký steakhouse situovaný v sousedství Starého Města. Záměrem restaurace je podávat ty nejkvalitnější steaky a být tím nejlepším steakhousem. Proto nabízí hovězího maso jen té nejlepší kvality a unikátní styl jeho servírování. Nabízí ale víc než jen klasické steaky. Na menu osobně sestaveném šéfkuchařem naleznete i nabídku čerstvých mořských plodů a ryb, rozsáhlý výběr kalifornských vín i umělecky namíchané klasické koktejly. V restauraci jsou dále dva privátní salonky, zařízené v osobitém kulinářském stylu.

Rezervovat ubytování v THE EMBLEM HOTEL - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah