HOTEL ONTARIO GARNI - Karlovy Vary

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Tříhvězdičkový Hotel Ontario Garni se nachází v lázeňském centru Karlových Varů v klidném a tichém prostředí přímo nad slavnou Mlýnskou kolonádou jen několik kroků od léčivých pramenů.

Hotel Ontario nabízí ubytování se snídaní ve třinácti komfortně zařízených apartmánech.

Kamerou střežené parkoviště, disponující třinácti parkovacími místy, je hotelovým hostům k dispozici zdarma přímo u hotelu.

HOTEL ONTARIO GARNI ubytování v hotelu

Všechny pokoje se stylovým nábytkem mají překrásný výhled na město, trezor, telefon s přímou provolbou, připojení na internet pro Váš přenosný počítač, satelitní TV, kuchyňský kout s varnou konvicí a miniledničkou a možnost přistýlky pro jednu nebo dvě osoby. Prostorné koupelny jsou vybaveny buď vanou nebo sprchovým koutem a fénem. Nabízíme varianty pokojů v červené nebo v modré barvě. Je možné si rezervovat pokoj s balkonem za příplatek.

Recepce

Recepce je našim hostům dostupná každý den od 7:00 do 22:00. Po desáté hodině se dovoláte noční službě na telefonním čísle, které naleznete na recepci.

Gastronomie

Snídaně formou bufetu jsou podávány v naší kavárně každý den od 7:30 do 10:00.

Okolí hotelu a Karlovy Vary

Hotel Ontario se nachází v samém srdci historického centra Karlových Varů. Kolonády s termálními prameny najdete v docházkové vzdálenosti do 600m. Wellness, procedury, masáže a bazény ve vzdálenosti do 1,5 km. Poloho hotelu na kopci Vám poskytne výhled z Vašeho pokoje do zeleně nebo na Mlýnskou kolonádu přímo pod hotelem.

Rezervovat ubytování v HOTEL ONTARIO GARNI - Karlovy Vary

Nejbližší ubytování v Karlových Varech a okolí

Ubytování Karlovy Vary

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah