HOTEL HELUAN - Karlovy Vary

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Náš útulný hotel se nachází v samém srdci světoznámého lázeňského města Karlovy Vary, v těsné blízkosti léčivých pramenů (léčivé prameny jsou vzdáleny pouhým 50 m od hotelu).

Hotel Heluan**** nabízí ubytování v celkem 15 prostorných vkusně zařízených dvoulůžkových pokojích. Naši hosté si mohou vybrat ze 3 kategorií pokojů: APP, DBL standart a DBL mansardového typu.

Zprostředkujeme Vám léčebné a wellnessové procedury v sousedních Zámeckých lázních. Rádi Vám zajistíme víkendový pobyt pro skupiny spojený s návštěvou Zámeckých lázní.

HOTEL HELUAN ubytování v hotelu

Každý pokoj má vlastní koupelnu s vanou a WC. Dále je vybaven fénem na vlasy, TV s výběrem satelitních programů, telefonem s vlastní volbou, minibarem a trezorem. Všem klientům je k dispozici župan po celou dobu pobytu. Zdarma WiFi připojení ve všech pokojích a celém objektu.

Recepce

non stop

Gastronomie

Stravování probíhá v restauraci v 1. patře hotelu. Všem hostům podáváme bohaté snídaně formou švédského stolu (08.00 –10.00 ), které jsou obsaženy v ceně pobytu. Obědy a večeře zajišťujeme v blízké restauraci za doplatek.

Okolí hotelu a Karlovy Vary

Náš útulný hotel se nachází v samém srdci světoznámého lázeňského města Karlovy Vary, v těsné blízkosti léčivých pramenů (léčivé prameny jsou vzdáleny pouhým 50 m od hotelu). Svým hostům nabízí ojedinělý pohled na Zámecké lázně, Zámeckou, Tržní a Vřídelní kolonádu. Hotel Heluan je situován do historicky významné budovy karlovarské kolonády, postavené ve stylu secese, jejíž historie se datuje již od roku 1715. V blízkém okolí hotelu najdete mnoho značkových butiků, obchodů s typickými karlovarskými suvenýry jako jsou upomínkové předměty z vřídlovce, karlovarskou kosmetikou, karlovarské oplatky, likér Becherovka a sklo Moser.

Rezervovat ubytování v HOTEL HELUAN - Karlovy Vary

Nejbližší ubytování v Karlových Varech a okolí

Ubytování Karlovy Vary

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah