HOTEL OLYMPIC PALACE - Karlovy Vary

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Olympic Palace poskytuje luxusní ubytování nedaleko lázeňského centra Karlových Varů. Hotel prošel rozsáhlou rekonstrukcí a nyní se řadí mezi nejlepší pětihvězdičkové hotely na západě Čech. Najdete zde moderní pokoje se vším co byste mohli potřebovat. Užijete si zde kompletní lázeňskou péči v maximálním pohodlí. Součástí hotelu je rozsáhlé wellness centrum s minerální vodou, solná jeskyně, kardio centrum, bazén a mnoho dalšího. V přízemí hotelu se nachází restaurace. Zkrátka v této nově zrekonstruované secesní budově najdete dokonalé pohodlí a luxus.

HOTEL OLYMPIC PALACE ubytování v hotelu

Hotel disponuje 58 plně zařízenými a klimatizovanými pokoji různých kategorií. Na pokojích se nachází pohodlné postele, satelitní televize, trezor, telefon, vlastní sociální zařízení. Některé pokoje mají balkón nebo terasu. Samozřejmostí je vysokorychlostní internet zdarma.

Gastronomie

V hotelu se nachází krásná secesní restaurace, ve které na vás čeká bohatý výběr jídel i nápojů. Proskleným stropem můžete pozorovat noční oblohu nebo blízký les.

Okolí hotelu a Karlovy Vary

Hotel Olympic Palace je nejblíže k lázeňskému jádru Karlových Varů ze všech pětihvězdičkových hotelů, které se ve městě nachází. Budete to mít jen pár kroků ke známým minerálním pramenům i historickým památkám. V Karlových Varech můžete každoročně na začátku července navštívit Mezinárodní filmový festival.

Rezervovat ubytování v HOTEL OLYMPIC PALACE - Karlovy Vary

Nejbližší ubytování v Karlových Varech a okolí

Ubytování Karlovy Vary

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah