BOUTIQUE SPA HOTEL AQUA MARINA - Karlovy Vary

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

V srdci lázeňské zóny, naproti Mlýnské kolonádě, se mezi historickými krásami Karlových Varů nachází Boutique Spa Hotel Aqua Marina ****.

Spa hotel**** Aqua Marina nabízí ubytování ve 25 luxusně vybavených pokojích. K dispozici je jeden apartmán, 22 dvoulůžkových a dva jednolůžkové. Polovina pokojů je s balkónem. Všechny jsou s vlastní koupelnou a fénem, minibarem, LCD televizorem s 20 programy, sejfem, připojením k internetu. Na hosty čeká župan a přezůvky, aby mohli přejít z pokoje na balneo.

BOUTIQUE SPA HOTEL AQUA MARINA ubytování v hotelu

Spa hotel**** Aqua Marina nabízí ubytování ve 25 luxusně vybavených pokojích. K dispozici je jeden apartmán, 22 dvoulůžkových a dva jednolůžkové. Polovina pokojů je s balkónem. Všechny jsou s vlastní koupelnou a fénem, minibarem, LCD televizorem s 20 programy, sejfem, připojením k internetu. Na hosty čeká župan a přezůvky, aby mohli přejít z pokoje na balneo.

Gastronomie

Hotelový restaurant s rytířským krbem a rožnícím strojem je k dispozici lázeňským hostům po celý den takto: snídaně: 7,30 – 10,00, obědy: 12,00 – 14,30, večeře: 18,00 - 21,00.
Počet míst: 57 osob. Snídaně probíhají formou bohatého bufetu, obědy a večeře výběrem z menu. K dispozici je dietní koutek nebo individuální dietní stravování podle dietního plánu sestaveného naším specialistou – zkušenou dietní sestrou.

Okolí hotelu a Karlovy Vary

Spa hotel Aqua Marina se nachází v samém centru lázeňské zóny, přímo naproti Mlýnské kolonádě.

Rezervovat ubytování v BOUTIQUE SPA HOTEL AQUA MARINA - Karlovy Vary

Nejbližší ubytování v Karlových Varech a okolí

Ubytování Karlovy Vary

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah