LÁZEŇSKÝ DŮM DIANA - Františkovy Lázně

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Soukromý SPA HOTEL DIANA**** leží na okraji města Františkovy Lázně, nedaleko lázeňského centra. Hotel je obklopen rozsáhlými plochami vzrostlé zeleně upravené jako zahrada a nabízí ubytování v 70 nekuřáckých pokojích. Rodinný lázeňský hotel svým klientům nabízí pohodlné ubytování s příjemnou atmosférou, kompletní lázeňskou péči, wellnessové programy a hotelové ubytování. Přednostmi hotelu jsou: vlastní rehabilitační oddělení, vlastní wellness centrum (v určených časech), které je zahrnuto v ceně pobytu, vnitřní a venkovní bazén, minerální pramen přímo v hotelu, využití místních léčivých zdrojů (slatina a přírodní minerální voda), vlastní lékař v domě, venkovní posezení s grilem, terasou a živou hudbou, zahrada na japonský způsob.

SPA HOTEL DIANA**** má 3 patra se 70 nekuřáckými pokoji a dvěma výtahy. Celková kapacita hotelu je 120 lůžek. Hotelové wellness centrum nabízí odpočinek a relaxaci v příjemném prostředí s několika saunami a odpočinkovou zónou. Ve wellness centru je k dispozici: odpočinková zóna s vyhřívanými lehátky a výhledem do zahrady, whirlpool pro 6 osob, finská sauna, parní sauna, bylinková sauna, infra sauna se solí, Kneippův chodníček, vnitřní bazén, venkovní přihřívaný bazén na teplotu 25oC (od15. 5. -15. 9.) s lehátky a slunečníky v zahradě hotelu. V ceně: ubytování se snídaní, zapůjčení županů, holí pro nordic-walking a kol, zdarma vstup do wellness centra se saunami a odpočinkovou zónou (v určených časech), zdarma vstup do vnitřního i venkovního bazénu, WI-FI připojení, pitná kúra - minerální pramen přímo v domě. Možnost dokoupení: -léčebné, rehabilitační a beauty procedur-obědů, večeří - 286 Kč /osoba/den/chod nebo se stravovat v restauraci Diana, která nabízí široký výběr hotových a minutkových jídel českých, mezinárodních a zvěřinových specialit.

LÁZEŇSKÝ DŮM DIANA ubytování v hotelu

K dispozici máme: 9× jednolůžkový pokoj s balkonem, 2× jednolůžkový pokoj bez balkonu, 38× dvoulůžkový pokoj s balkonem, 1× dvoulůžkový pokoj bez balkonu a 5× apartmá. Dále máme k dispozici pokoje de Luxe: 6× apartmán de Luxe a 9× jednolůžkový pokoj de Luxe. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu s WC a sprchou nebo vanou, jsou vybaveny pohodlnými křesly, televizí s plochou obrazovkou a satelitními programy, telefonem, WIFI, rádio-budíkem, lednicí, fénem a trezorem. V apartmánu je navíc obývací pokoj se sedací soupravou, koupelna se sprchou i vanou a WC a další oddělená toaleta. Každý apartmán de Luxe (velikost cca 51m2) je vybaven koupelnou s vanou a sprchou, dvěma umyvadly, toaletou, obývacím pokojem s pohodlnou sedací soupravou s křeslem a konferenčním stolkem, psacím stolem, TV, WIFI, telefonem, odkládací plochou, minibarem a kávovým setem. V ložnici s prostornou šatní skříní a komodou si vychutnáte spánek na pohodlných dvoulůžkových postelích s možností přidání až dvou přistýlek. Jednolůžkové pokoje de Luxe (velikost cca 25 m2) jsou vybaveny koupelnou s vlastní sprchou, umyvadlem a toaletou. V samotném pokoji pak je k využití komfortní jednolůžková postel, křeslo s konferenčním stolkem, psací stůl s židlí, prostorná šatní skříň, odkládací plocha na kufry a komoda. Dále je k dispozici TV, WIFI, telefon a minibar a kávový set.

Recepce

Recepce je otevřena 24 hodin denně.

Gastronomie

Celodenní stravování je zajištěno ve vlastní jídelně, která má stejnou kapacitu míst jako je i lůžková část hotelu. Všichni hosté tak mají po celou dobu svého pobytu své pevné místo u stolu. Bohatá snídaně formourautu, zdarma nealkoholické nápoje, večeře - výběr ze tří druhů jídel, které zahrnují i zvěřinové speciality + zdarma ovocné a zeleninové bifé, dezerty domácí výroby a produkty z vlastní udírny) Restaurace s letní terasou a barem je určena nejen pro hosty našeho hotelu, ale také pro veřejnost. Nabízíme oblíbené české, mezinárodní a zvěřinové speciality. Doporučujeme ochutnat naše výborné domácí ovocné koláče u šálku kávy. Restaurace je otevřena denně od 10.00 do 22.00 hodin. Objednávky na jídlo se přijímají do 20.00 hod. V altánu s otevřeným grilem pořádáme v letních měsících „gril párty& . 34; . Zde připravujeme na grilu různé druhy mas a ryb. K příjemnému posezení na terase hraje živá hudba.

Okolí hotelu a Františkovy Lázně

Františkovy Lázně tvoří společně s Karlovými Vary a Mariánskými Lázněmi světoznámý „západočeský lázeňský trojúhelník“. Františkovy Lázně jsou známé jako zahradní město, kde zeleň a parky mají stejný prostor jako architektura. Město leží v závětří Krušných Hor a Smrčin v nadmořské výšce cca. 450 m. Zdejší klima je mírné, podhorského charakteru. Nahromadění přírodních léčivých zdrojů je zde však mimořádné. 21 minerálních pramenů, vývěr suchého plynu a jedinečná františkolázeňská síranoželezitá slatina jsou pilířem tradice, která je mnohem starší, než město samo.

Rezervovat ubytování v LÁZEŇSKÝ DŮM DIANA - Františkovy Lázně

Nejbližší ubytování ve Františkových Lázních a okolí

Ubytování Františkovy Lázně


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah