SANATORIUM DR.PETÁK - Františkovy Lázně

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Lázeňské sanatorium Dr. Peták je Ministerstvem zdravotnictví schválený lázeňský dům, poskytující komplexní lázeňskou léčbu, wellness a rekondiční pobyty s komplexně vybaveným balneo-rehabilitačním oddělením.

Lázeňské sanatorium Dr. Peták se nachází v klidné části Františkových Lázní, jenom pár minut chůze od centra města. V blízkosti sanatoria se nachází lesopark a léčivé prameny. Budova sanatoria byla vybudována v roce 2001, jako moderní lázeňský dům poskytující komplexní lázeňskou léčbu a wellnessové relaxační pobyty. Lázeňská dům je dvoupodlažní a skládá se z hlavní budovy, kde se nachází recepce, ubytování, balneo-rehabilitační oddělení a bazénem a restaurace pro hosty a z v roce 2005 postaveného pavilonu s velkými pokoji LUX. Hlavní budova je s pavilonem spojena zimní zahradou. Rozlehlá zahrada je vybavena venkovním vyhřívaným bazénem s lehátky a posezením u jezírka s kapry koi.

SANATORIUM DR.PETÁK ubytování v hotelu

V hlavní budově se nacházejí dvoulůžkové pokoje Standard 19m2 s oddělenými lůžky, jednolůžkové pokoje 19m2 a apartmány 38m2 se dvěma místnostmi a manželskou postelí, všechny pokoje jsou s terasou či balkonem. Pokoje v přízemí jsou orientovány do lesoparku na východ, pokoje v 1. patře do zahrady komplexu, jihozápadně.

Dvoulůžkové pokoje LUX v pavilonu mají velikost 31-33m2, mají dvě místnosti a manželské postele.

Všechny pokoje jsou nekuřácké a jsou vybaveny safem, který je zdarma a WiFi.

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou a WC, TV, lednička, balkon/terasa, safe, fén.

Recepce

07:00 - 19:00 recepční služba

19:00 - 07:00 noční služba (check-in možný)

Gastronomie

Nabízíme pobyty se snídaní - bufetové (káva, čaje, juice, kefír, mléko, smetana, teplý bufet (vajíčka, slanina, fazole), puding, ovesná kaše, salámy, sýry, müsli koutek, domácí koláče, pečivo, grilovaná zelenina, ovoce.

Polopenze - snídaně a večerní menu (předkrm, polévka, výběr ze dvou teplých hlavních jídel a 3 studených mís, desert, karafa s vodou a citronem, ovoce)

plná penze - snídaně, obědové menu (polévka, výběr ze dvou teplých hlavních jídel, desert, karafa s vodou a citronem, ovoce)

Okolí hotelu a Františkovy Lázně

Lázeňské sanatorium Dr. Peták se nachází v klídné části Františkových Lázní u lesoparku, nedaleko stezek vedoucí k léčivým pramenům a centra. Na hlavní kolonádu je to cca 5 min chůze.

Rezervovat ubytování v SANATORIUM DR.PETÁK - Františkovy Lázně

Nejbližší ubytování ve Františkových Lázních a okolí

Ubytování Františkovy Lázně


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah