HOTEL HUBERT - Františkovy Lázně

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Příjemný penzion Hubert v klidném prostředí na okraji známého lázeňského města (centrum 400m), který vám poskytne příjemné prostředí a profesionální služby. Ideální pro Vaše lázeňské i turistické pobyty ve Františkových Lázních. Hotel má své vlastní balneo provozy a poskytuje široký rozsah procedur a služeb na jednom místě.

Hotel je umístěn na kraji města, v příjemném a klidném prostředí, obklopen z jedné strany rozlehlou zahradou nabízející hostům příjemný odpočinek na letní terase a zahradních lehátkách a z druhé strany velkorysým parkovacím stáním. Od centra lázeňského města je vzdálen klidnou pěší chůzí max. 10 min. , k pramenům cca 7 min.

Snídaně jsou podávány formou bufetu, obědy a večeře výběrem ze dvou jídel. Je možné domluvit i diabetickou stravu.

V hotelu se nachází recepce, jídelna s celodenním provozem, hala, společenská místnost, letní terasa a balneo-provoz. Pro hotelové hosty je k dispozici bezplatné zapůjčení jízdních kol.

K dispozici je zdarma připojení k bezdrátové wi-fi síti a parkování za poplatek.

HOTEL HUBERT ubytování v pensionu

Kapacita hotelu je 20 dvoulůžkových pokojů a 2 apartmány. K jejich standardnímu vybavení patří TV, rádio, telefon s přímou volbou, fén na vlasy, lednice a varná sada (konvice s příslušenstvím), samozřejmostí je sociální příslušenství s WC a sprchovým koutem, některé pokoje mají i balkon. Pro lázeňské pobyty mají hosté k dispozici hotelové župany na pokoji.

Gastronomie

Hotel Hubert poskytuje pro své hosty kvalitní stravování formou plné a polopenze v restauraci hotelu. Samozřejmostí je respektování Vašeho dietního zařazení. Interiér restaurace a jídelny hotelu umožňuje pořádání různých rodinných, firemních a společenských akcí. Personál hotelu ochotně vyjde vstříc Vašim požadavkům a představám. Františkovy lázně, Vy, zážitky, příjemné prostředí, komfort, cena a spokojenost.

Okolí pensionu a Františkovy Lázně

Hotel nabízí prostřednictvím cestovních agentur fakultativní výlety do okolí a návštěvu kulturních akcí ve Františkových Lázních a okolí.

Rezervovat ubytování v HOTEL HUBERT - Františkovy Lázně

Nejbližší ubytování ve Františkových Lázních a okolí

Ubytování Františkovy Lázně


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah