LÁZEŇSKÝ HOTEL PYRAMIDA I - Františkovy Lázně

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Architektonicky vyjímečný 4-hvězdičkový lázeňský hotel PYRAMIDA I se nachází v klidné části světoznámého lázeňského městečka Františkovy Lázně, na kraji městského lesoparku. Od centra města je hotel vzdálen cca 15 minut pěší chůze. Lázeňský hotel Pyramida I je součástí hotelového komplexu dvou sousedících lázeňských hotelů - Pyramida I a Pyramida II. Součástí areálu je hotelová obora, letní terasa, kamenná rozhledna Salingburg a parčík. Hotel Pyramida I nabízí ubytování v celkem 62 komfortních pokojích, stravování v hotelové restauraci nebo posezení ve vyhlídkové kavárně.

Srdečně Vás vítáme v Lázeňském hotelu Pyramida I! Architektonicky neobvyklý 4-hvězdičkový lázeňský hotel se nachází v krásné krajině na okraji městského parku ve Františkových Lázních. Do centra města lze dojít odpočinkovou procházkou během cca 15 minut. Díky své klidné poloze je hotel oblíben především u hostů, kteří hledají relaxaci a odpočinek v přírodě, ale přesto nedaleko městského dění. Přestože je náš hotel zaměřen na léčebné lázeňské pobyty, poskytujeme možnost také kratších welnessových pobytů na 2 noci, 5 nocí nebo 7 nocí, nebo také jen hotelové ubytování se snídaní, bez služeb, na jednu noc či více nocí. Kromě našich stálých lázeňských a welnessových pobytů nabízíme v průběhu roku mnoho akčních slev na určitá období jak na lázěňské, tak i na wellnessové pobyty. Pro naše lázeňské hosty zde máme plně zařízené balneo- a rehabilitační centrum, kde si můžete užívat všehny procedury pod jednou střechou, pod vedením zkušeného odborného lékařského personálu. Nově naleznete v naší nabídce např. masáž Shiatsu, baňkování, indickou masáž hlavy, relaxační masáž obličeje, čokoládovou masáž, bambusovou masáž nebo masáž Lomi Lomi. Přijďte si k nám odpočinout a zotavit se a nechte nás o Vás při tom pečovat, těšíme se na Vás!

LÁZEŇSKÝ HOTEL PYRAMIDA I ubytování v hotelu

Ubytujeme Vás v jednom z našich útulně zařízených pokojů. Všech 62 pokojů (částečně bez balkonu) je vybaveno LCD-TV se Sat-příjmem, telefonem, radiobudíkem, sejfem, minibarem, vlastní koupelnou se sprchou/WC a fénem. Naši spolupracovníci na recepci pro Vás zdarma připraví župan. V našem lázeňském hotelu Pyramida I naleznete kromě standardních dvoulůžkových pokojů také 4 apartmány a 3 pokoje, vhodné pro osoby tělesně postižené. Všechny naše dvoulůžkové pokoje jsou Vám za příplatek k dispozici také jako jednolůžkové pokoje. Po předchozí domluvě zajistíme na Váš pokoj přistýlku nebo dětskou postýlku.

Recepce

Recepce je v provozu NON-STOP.

Gastronomie

Stravování následuje ve vlastní příjemné restauraci - snídaně formou švédských stolů a oběd nebo večeře formou menu, výběrem ze 4 jídel. Pro Vaše potěšení je Vám k dispozici naše střešní kavárna s nádhernou panoramatickou vyhlídkou do širokého okolí hotelu. V kavárně se pro Vaši zábavu pořádají 2× v týdnu taneční večery s živou hudbou.

Okolí hotelu a Františkovy Lázně

V okolí našeho hotelu naleznete spoustu turistický cílů. Navštívit můžete nejen historické cetrum Františkových Lázní ale také nedalekého Chebu se známým Špalíčkem a zříceninou Chebského hradu s Černou věží. Z dalších turistických zajímavostí lze jmenovat např. vesnický skanzen Doubrava u Chebu, hrad Seeberg, hrad Skalná, zámek Mostov, zámek Kynžvart a. j. Milovníci přírody mohou navštívit přírodní rezervaci SOOS, nejmladší českou sopku Komorní Hůrku, Motýlí dům v Žirovicích a spoustu dalších míst. Okolí hotelu je vhodné pro pěší turistiku i pro cykloturistiku.

Rezervovat ubytování v LÁZEŇSKÝ HOTEL PYRAMIDA I - Františkovy Lázně

Nejbližší ubytování ve Františkových Lázních a okolí

Ubytování Františkovy Lázně

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah