HOTEL LEOPOLD - Račín

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hledáte-li místo, které vás okouzlí a kde si skutečně odpočinete, pak je náš rodinný Hotel Leopold tou nejlepší volbou.

Hotel se nachází prakticky uprostřed České republiky v chráněné krajinné oblasti Žďárské vrchy. Historie hotelu sahá až do roku 1939, kdy je zakoupila rodina Leopoldových. Od té doby se těší velké oblibě již po několik generací. Od roku 2014 se provozu hotelu ujali noví majitelé, rodina Pyšíkova, která hotel dále zvelebovala. V červenci roku 2023 hotel převzali Kateřina Šillerová a Marcel Veselý, kteří navázali na tradici a poskytují svým hostům neopakovatelnou atmosféru druhého domova.

Račín je kouzelné zákoutí v srdci Českomoravské vysočiny, obklopené krásnými zdravými lesy, nabízející dokonalé prostředí pro rodinné pobyty a dovolené. Klid, čerstvý vzduch a krásná romantická příroda – to jsou důvody, proč lidé říkají, že toto místo má v sobě určité neopakovatelné kouzlo, které je sem přitahuje.

Svým zaměřením a vybavením poskytuje Hotel Leopold ideální podmínky pro víkendové pobyty i delší dovolenou pro rodiny s dětmi, a to jak v létě, tak v zimě. Speciální animační programy a služby hotelu zajistí rodičům potřebný klid a pohodu a vašim dětem zábavu na celý den.

Díky moderně vybavené konferenční místnosti u nás najdete příhodné podmínky také pro školení, tréninky či teambuildingové aktivity pro firmy a podniky.

Hotel Leopold poskytuje ideální zázemí pro pořádání nejrůznější firemních a společenských akcí. Můžete využít velkého konferenční sálu s kapacitou až 50 osob nebo privátního salónku pro celkem 10 osob.

HOTEL LEOPOLD ubytování v hotelu

Náš hotel vám nabízí příjemné ubytování v 11 nadstandardně velkých, útulně zařízených dvou a třílůžkových pokojích s možností přistýlky. Navíc jsou vám k dispozici dva prostorné apartmány se čtyřmi a pěti lůžky. Celková kapacita hotelu je 42 lůžek.

Pokoje i apartmány nedávno prošly rekonstrukcí a jsou zařízené dřevěným nábytkem ve stylu konce devatenáctého století. K vybavení pokojů patří LCD TV se satelitním příjmem a WiFi připojení k internetu. Stejně tak koupelny jsme nově zrenovovali a vybavili je sprchovým koutem. Apartmány navíc disponují minibarem a velkou rohovou vanou. K vašemu pohodlí jistě přispějí i připravené hotelové župany.

Každý pokoj má své vlastní jméno po některém ze slavných hostů, kteří na Hotelu Leopold v minulosti pobývali.

Gastronomie

Součástí našeho hotelu je restaurace s letní terasou a výhledem na rybník Jordán. Dominantou jsou kachlová kamna, která během zimních měsíců poskytují hostům neopakovatelný pocit pohody a rodinné atmosféry. Restaurace sousedí přímo s dětským koutkem, rodiče tak mohou v klidu relaxovat a současně mít své děti pod kontrolou.

Restaurace je k dispozici výhradně hotelovým hostům a zajišťuje pro ně snídani formou bufetu a servírovanou tříchodovou večeři pro dospělé, dvouchodovou pro děti. Navíc mohou všichni hosté využít nabídky vydatné obědové polévky, která je zdarma k dispozici mezi 13:00 a 14:30 hod. Bar restaurace mouhou hosté využívat po celý den.

Součástí hotelu je také vlastní minipivovar Richard. Vybraná piva Richard si můžete vychutnat čepovaná v restauraci, všechna piva si pak můžete zakoupit v 1L lahvích včetně dárkového balení.

Okolí hotelu a Račín

Hotel Leopold vás neuzamkne ve svém areálu a neomezí v přirozené volnosti, NAOPAK! V dosahu jednotek až desítek kilometrů si můžete užít z řady aktivit a turistických cílů, které potěší malé i velké.

Na stránkách hotelu najdete zajímavé tipy na výlety, které jsou také rozděleny podle sezónnosti, na letní a zimní. Zatímco v létě si můžete užít koupání v nedalekém rybníku nebo na cyklo okruzích, v zimě navštívíte blízké ski areály nebo vyrazíte na běžky po trasách vedoucích kolem hotelu.

Rezervovat ubytování v HOTEL LEOPOLD - Račín

Nejbližší ubytování Račín a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah