HOTEL U HROCHA - Škrdlovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel U Hrocha nabízí ubytování v nově postaveném hotelu na kraji malebné vesničky Škrdlovice. Vedle hotelu stojí letní restaurace, můžete využít kurt s umělou trávou nebo si zahrát kuželky. Pokud toužíte po ubytování po poznávání Žďárských Vrchů a Vysočiny, Hotel U Hrocha bude díky své poloze ideálním začátkem Vašeho putování!

Hotel U Hrocha nabízí výhodné a kvalitní ubytování v nově postaveném hotelu ve Škrdlovicích nedaleko Velkého Dářka. Vedle hotelu stojí letní restaurace, můžete využít kurt s umělou trávou nebo si zahrát kuželky. Vaši nejmenší jistě ocení dětský koutek. Pokud toužíte po ubytování po poznávání Žďárských Vrchů a Vysočiny, Hotel U Hrocha bude díky své poloze ideálním začátkem Vašeho putování!

Areál nabízí ubytování v dokončené ubytovací části Hotelu U Hrocha o celkové kapacitě 48 lůžek. V hotelu U Hrocha je v provozu také společenský sál s kapacitou až 120 míst vhodný pro pořádání rodinných oslav, večírků, svateb, konferencí, firemních školení, klubových večerů, divadelních vystoupení atd... Společenský sál je profesionálně ozvučen a je vybaven dataprojektorem a promítacím plátnem. Tento provoz je celoroční.

Areál nabízí řadu možností ke sportovnímu vyžití: tenis, nohejbal nebo odbíjená. V místě je i dětský koutek - hřiště s prolézačkami a houpačkami. V areálu se nachází také Hroch natur minigolf.

Parkování je možné přímo u hotelu.

HOTEL U HROCHA ubytování v hotelu

Areál nabízí ubytování v dokončené ubytovací části Hotelu U Hrocha o celkové kapacitě 48 lůžek a 3 přistýlky ve skladbě 12 dvoulůžkových a 8 třílůžkových pokojů. Každý pokoj má své sociální zařízení. Je zde možnost vytvoření tzv. rodinných buňek.

Gastronomie

Od 1. 7. 2011 byla do provozu uvedena hotelová restaurace, kde je možno ochutnat speciality české, italské, mexické, japonské či steakové kuchyně a samozřejmě speciality na grilu. Otevírací doba hotelové restaurace je každý den od 11:00 do 22:00 hod (v sobotu pak do 23:00 hod). Specialitou restaurace jsou mimo již uvedených specialit také tradíční grilované pochoutky - žebra a kolena na rožni.

Stravování formou polopenzí a plných penzí možno po dohodě.

Okolí hotelu a Škrdlovice

Nově jsme slavnostně otevřeli naši „Sklářskou huť U Hrocha“. V této huti navazujeme na zaniklou tradici výroby Škrdlovického hutního skla. Naše huť je zaměřena na glass turistiku. Návštěvníci zde mohou sledovat tradiční sklářskou výrobu. Po předchozí objednávce si můžete pod vedením skláře vytvořit svůj vlastní výrobek při tzv. skláření. Součástí sklárny je i prodejna, kde je možné si zakoupit dárkové předměty
a nápojové sklo denní potřeby.

Součástí budovy sklárny je i nově otevřené Privat wellness, kde mohou návštěvníci relaxovat v parní kabině, infrasauně, využít chromoterapii (terapii barev) a masážní vaně. Nabízíme celou řadu masáží

Jelikož se restaurace a hotel nachází v rekreační oblasti Velkého Dářka a v CHKO Žďárské vrchy, nabízí se návštěvníkům nevyčerpatelné možnosti výletů do okolí Škrdlovic. Ideální je také poloha restaurace na cyklistické trase Žďár nad Sázavou -> Polnička -> Škrdlovice (U Hrocha) -> Světnov -> Stržanov -> Žďár nad Sázavou.

Rezervovat ubytování v HOTEL U HROCHA - Škrdlovice

Nejbližší ubytování v Škrdlovicích a okolí

Ubytování Škrdlovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah