PENZION VYSOČINA ŠKRDLOVICE

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Vysočina se nachází uprostřed České republiky v překrásné přírodě Chráněné krajinné oblasti Žďárské vrchy, v klidné a malebné vesničce Škrdlovice. Penzion nabízí ubytování v útulných pokojích, které ocení nejen rodiny s dětmi, ale i sportovně zaměření hosté nebo ti, kteří hledají ubytování i se svým čtyřnohým kamarádem.

Penzion Vysočina se nachází uprostřed České republiky v překrásné přírodě Chráněné krajinné oblasti Žďárské vrchy, v klidné a malebné vesničce Škrdlovice. Penzion nabízí ubytování v útulných pokojích s vlastním soc. zařízením a sprchovým koutem, které ocení nejen rodiny s dětmi, ale i sportovně zaměření hosté nebo ti, kteří hledají ubytování i se svým čtyřnohým kamarádem. Rozšíření nabídky penzionu se týká především wellnes služeb, služeb pro volný čas, velkou změnou je
ale i kompletní vyloučení kuřáckých prostor - místo nich Vás rádi přivítáme v nekuřácké pivnici a novém zábavném dětském koutku.

Penzion poskytuje prvotřídní služby pro rodiny s dětmi (rodinné pobyty), skupiny přátel a známých, pro firemní akce – školení, konference (konferenční balíčky), recepce a oslavy všeho druhu.
Součástí penzionu je nekuřácká pivnice, restaurace v selském stylu s dětským koutkem plným hraček, velký salonek s možností propojení s nekuřáckou jídelnou a letní terasu s možností grilování.

K dispozici mikrovlnka a varná konvice pro možnost ohřevu dětské stravy.

Možnost úschovy potravin pro děti v centrální lednici.

Možnost přípravy jídel s dietním omezením.

PENZION VYSOČINA ŠKRDLOVICE ubytování v pensionu

Penzion nabízí ubytování v útulných 2 - 4 lůžkových pokojích s vlastním soc. zařízením a sprchovým koutem, které ocení nejen rodiny s dětmi, ale i sportovně zaměření hosté nebo ti, kteří hledají ubytování i se svým čtyřnohým kamarádem. Pro rodiny s dětmi je připraven rodinný apartmán 5 + 2 (2 ložnice, jedna má manželskou postel a jedna 5 lůžek samostatně). Ve všech pokojích je možnost připojení k internetu zdarma.

dispozici mikrovlnka a varná konvice pro možnost ohřevu dětské stravy.

Možnost úschovy potravin pro děti v centrální lednici.

Možnost přípravy jídel s dietním omezením.

Recepce

10:00 - 22.00

Gastronomie

Penzion nabízí svým hostům nekuřáckou pivnici, restauraci v selském stylu s dětským koutkem plným hraček, velký salonek s možností propojení s nekuřáckou jídelnou a letní terasu s možností grilování. Hosté si mohou přikoupit ke svému pobytu plnou penzi, polopenzi či snídaně.

Okolí pensionu a Škrdlovice

Vesnička Škrdlovice je vzdálena pouhých 6 km od Žďáru nad Sázavou a jen 600m od Velkého Dářka (206 ha), zvaného též "Moře Vysočiny". V okolí penzionu najdete krásnou přírodu, louky, lesy a rybníky Českomoravské vysočiny. Právě pro skvělou polohu je penzion velmi vhodný pro rekreaci, turistiku, cykloturistiku i zimní sporty, rybaření, houbaření, welness pobyty, ale také pro školní výlety, lyžařské pobyty a školy v přírodě.

Rezervovat ubytování v PENZION VYSOČINA ŠKRDLOVICE

Nejbližší ubytování v Škrdlovicích a okolí

Ubytování Škrdlovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah