STUDIO GLASS VYSOČINA - Škrdlovice

Více o pensionu

Popis ubytování

​Studio Glass Vysočina se nachází v krásné přírodě uprostřed Českomoravské vrchoviny, přímo v CHKO Žďárské vrchy.

​Studio Glass Vysočina  je situováno v klidné obci Škrdlovice a poskytuje ubytování ve dvoulůžkových KLIMATIZOVANÝCH pokojích s vlastní koupelnou. Společná jídelna (každý pokoj má vyhrazen 1 stůl), společná vybavená kuchyňka (lednice, mikrovlnná trouba, vařič, rychlovarná konvice, myčka, kávovar). Využívat lze také posezení na zahradě s venkovním bazénem. Privátní vířivka a infrasauna za poplatek. Parkování přímo u objektu. Wi-fi připojení k internetu zdarma. K dispozici je úschovna kol.

STUDIO GLASS VYSOČINA ubytování v pensionu

K ubytování jsou připraveny dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením (sprchový kout, WC). Každý pokoj je vybaven KLIMATIZACÍ, TV a připojením k internetu. Všechny pokoje jsou zdobeny skleněnou plastikou a obrázky z dílny Jindřicha Doležala.

Gastronomie

K ubytování lze objednat snídani. K dispozici je také vybavená kuchyňka. V obci je několik restaurací i obchod s potravinami.  

Okolí pensionu a Škrdlovice

V okolí se lze věnovat převážně turistice a cyklistice. Krásy zdejší přírody okouzlí každého návštěvníka. Přijeďte načerpat energii do okolních lesů, dopřejte si odpočinek na soukromé zahradě s bazénem nebo si zajeďte k nedalekému rybníku Velké Dářko.   Na Žďársku se nachází více než 20 obřích soch umělce Michala Olšiaka, který má plastiky v Česku, Německu a Itálii. Tyto sochy ve volné přírodě jsou atraktivním turistickým cílem. Náměty a vzhled vychází často z místních tradic a názvů.

Rezervovat ubytování v STUDIO GLASS VYSOČINA - Škrdlovice

Nejbližší ubytování v Škrdlovicích a okolí

Ubytování Škrdlovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah