PENZION ČERVEŇÁČEK - Žďár nad Sázavou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Rodinný penzion v obci Polnička u Žďáru nad Sázavou s 20 lůžky včetně rodinných apartmánů s kuchyňkou. Nabízíme ubytování v plně vybavených dvou, tří a čtyřlůžkových pokojích s možností přistýlky. Poskytujeme ubytování pro letní nebo zimní dovolenou.

Penzion Červeňáček se nachází v obci Polnička 3 km od okresního města Žďár nad Sázavou. Ubytovací kapacita penzionu je 20 lůžek (bez přistýlek) v útulných pokojích s vlastním sociálním zařízením, některé pokoje/apartmány mají vlastní kuchyňku. Každy pokoj je vybaven televizí a ledničkou a fénem v koupelně. Do každého pokoje je možnost přistýlky. V penzionu je společenská místnost s kuchyňkou, kterou mohou využívat všichni hosté. Je zde možné uspořádat firemní školení, rodinné oslavy, menší svatby. Před penzionem je letní zahrádka s grilem.

Parkování: Parkování vozidel je možné přímo před penzionem a také je zajištěno na parkovišti sousedního Penzionu Červeňák.

Venkovní posezení: K posezení na čerstvém vzduchu můžete využívat předzahrádku u Červeňáčku a rovněž před sousedním Červeňákem, kde obsluhuje personál hospůdky venkovní zahrádku.

Možnosti stravování: v sousedním penzionu Červeňák je restaurace, kterou má pronajatou nájemce, e-mail: o. smerous♠ tel.

PENZION ČERVEŇÁČEK ubytování v pensionu

Možnosti ubytování:

* 2× čtyřlůžkové apartmány s kuchyní a sociálním zařízením

* 1× čtyřlůžkový apartmán se základním kuchyňským vybavením a sociálním zařízením

* 1× dvojlůžkový pokoj se sociálním zařízením a kuchyňkou

* 1× dvojlůžkový pokoj se sociálním zařízením

* 1× čtyřlůžkový pokoj se sociálním zařízením

Ceník ubytování:

* sazba uvedena u každého pokoje

* Rekreační poplatek 14, - Kč/osoba/noc

* domází mazlíčci 50, - Kč/noc

Okolí pensionu a Žďár nad Sázavou

Penzion Červeňáček se nachází v samém centru Českomoravské vysočiny v oblasti Žďárských vrchů. V letním období můžete využít koupání v nedalekém rybníku Velké Dářko, přezdívaným „Moře Vysočiny“. Je zde i možnost windsurfingu, jachtingu, projížděk na lodičkách či 12km dlouhá naučná stezka. Od léta 2014 bude otevřena nově vybudovaná volnočasová zóna u blízké Pilské nádrže s novými kurty na plážový volejbal, minigolfem, amfiteátrem nebo dětským hřištěm s lanovým parkem. Přímo přes obec Polnička, ve které se penzion nachází, vedou dvě cykloturistické trasy, kterých je v regionu cca 14. Z obce dále vede oblíbená trasa i pro in-line bruslaře, a to podél Pilské nádrže až do Žďáru nad Sázavou. Pokud tedy cykloturistika či in-line brusle jsou vaším oblíbeným sportem, jste na správném místě!

Pro rodiny s dětmi doporučujeme navštívit rozlehlý zábavní areál „Vagon Expres“ na okraji obce. Pro děti je v areálu vyžití na celý den (vláček, skákací hrad, motokáry, vodní čluny a mnoho dalšího - viz. odkaz níže). V obci jsou dále k dispozici tenisové kurty, fotbalové hřiště, můžete také vyzkoušet jízdu na koních.

V letní sezóně dále můžete navštívit zajímavá místa Žďárských vrchů – např. Žákovu horu (810 m), Devět skal (836 m), Dráteničky (777 m). Příjemný výlet určitě nabízí např. westernové městečko Šiklův mlýn, skanzen Veselý kopec, hrad Pernštejn, památní místo zařazené na seznam UNESCO Zelená hora - bazilika sv. Jana Nepomuckého ve Zďáru n. Sázavou. V zimním období jsou v okolí obce udržovány lyžařské běžecké tratě a pro sjezdové lyžování můžete navštívit ski areál Nové Město na Moravě vzdálené 13 km, Hlinsko 18 km, Svratku 12 km.

zábavní areál „Salon Expres“ na okraji obce: virtuální prohlídka

hrad Pernštejn

westernové městečko Šiklův mlýn

skanzen Veselý kopec

Žďárské vrchy

Zelená Hora, Poutní kostel Sv. Jana Nepomuckého

Velké Dářko, Pilská nádrž

cykloturistika, trasa pro in-line brusle

Rezervovat ubytování v PENZION ČERVEŇÁČEK - Žďár nad Sázavou

Nejbližší ubytování ve Žďáru nad Sázavou a okolí

Ubytování Žďár nad Sázavou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah