LODĚNICE TRÓJA - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto
  • Praha (828)
  • >>> Troja (3)
  • >>> LODĚNICE TRÓJA - Praha

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Loděnice Troja je součástí sportovního areálu se zaměřením na vodní sporty, který se nachází v klidném prostředí pražské Troje nedaleko centra města přímo na břehu řeky Vltavy. Areál lze využít k mnoha účelům, jako jsou například sportovní dny či teambuilding. Nachází se zde vodácký kanál, cyklistická stezka z Libně do Kralup nad Vltavou, výborná trať na kolečkové brusle, umělá horolezecká stěna, tělocvična, fittness, sauna a dětské hřiště. Součástí areálu je restaurace s celodenní nabídkou.

Ubytovat se můžete v hotelu (22 dvoulůžkových pokojů s vlastním příslušenstvím (sprcha + WC) a TV) nebo v ubytovně (9 pokojů s postelemi a palandami, sociální zázemí společné). K dispozici je také velké hotelové parkoviště s kapacitou pro 75 aut.

LODĚNICE TRÓJA ubytování v hotelu

Hotel Loděnice * Kapacita hotelu je 22 dvoulůžkových pokojů s vlastním příslušenstvím (sprcha + WC) a TV. Možnost přistýlek. K dispozici je také velké hotelové parkoviště s kapacitou pro 75 aut Ubytovna Kapacita hostelu je 9 pokojů s postelemi a palandami. Oddělené sprchy a WC jsou k dispozici na patře. K dispozici je malá vybavená kuchyňka a bezdrátový internet (Wifi).

Recepce

Denně od 9:00 do 20:00.

Gastronomie

Restaurace Loděnice nabízí stálé menu - obědy a večeře, v poledne u nás najdete polední menu i hotovky a také sezónní akce jako grilování selátka, zvěřinové hody, zabíjačku a degustační menu. Na své si u nás přijdou jak milovníci sportu a zdravého jídla, tak gurmeti toužící po nových kulinářských zážitcích, ale i výletníci, kteří se budou chtít jen občerstvit sklenicí oroseného piva či limonády. Nekuřácká restaurace Loděnice má kapacitu 90 míst a je stylově zařízena. Při špatném počasí můžete posedět u přírodního krbu, pokud je venku krásně využijete venkovní terasu s výhledem na Vltavu a zábavné dětské hřiště, které ocení především Vaše ratolesti a Vy je budete mít stále pod dohledem.

Okolí hotelu a Praha

Klidné prostředí pražské Troje nedaleko centra města přímo na břehu řeky Vltavy, na cyklostezce vedoucí z Libně do Kralup nad Vltavou, která vede kolem pražské ZOO a Botanické zahrady s jejím skleníkem Fata Morgana. Toto místo je rájem pro ty, kteří chtějí sportovat či jen relaxovat v příjemném prostředí.

Rezervovat ubytování v LODĚNICE TRÓJA - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah